A password will be e-mailed to you.

Sfarsitul iernii a insemnat totodata sfarsitul culorilor inexpresive. Soarele si vremea de primavara ne cer sa aducem culori expresive, stridente, culori neon, care insotesc trendurile in moda deja in ultimii ani. Si nu e de mirare. Va explicam de ce culorile neon sunt cele mai tari!

Contrast perfect

Succesul unui outfit neon este faptul că tinuta este compusă din piese în culori neutre, si este revigorata perfect printr-o piesă elegantă într-o nuanță distinctă de neon. Culorile neutre care rezoneaza perfect cu toate nuanțele neon, sunt negrul atemporal, bejul nud, albul, și albastrul pudrat deschis, care devine din ce în ce mai popular.

Culoarea neon preferata

Printre preferate, se incadreaza expresivul galben neon, sau lemon. Va intrebati, de ce tocmai aceasta culoare? Pentru ca se combina grozav cu celelalte nuante neon. Iar prin crearea unui outfit corect, in plus, arata incredibil de elegant, jucaus, si sexy.  Si o astfel de combinatie este iubita de orice femeie. Daca va doriti un outfit elegant la job, combinati un galben neon cu negru, sau cu albastru inchis. Daca doriti sa creati un outfit pentru timpul liber, de exemplu doar pentru cinema, sau la o cafea cu prietenii,  puteti fi mai libera, si puteti alege un albastru neon, sau un roz. Ca sa nu aratati ca un clovn, care si-a pus pe el toate culorile posibile, introduceti in outfit una dintre nuantele neutre, pe care le-am enumerat mai sus.

Neon in accesorii

Nu sunteti atat de extravaganta, si va place stilul dvs, mai rezervat? Atunci incercati culorile neon in accesorii.  Un colier roz neon va va face o zana sexy. Cu accesorii portocalii si galben neon, puteti concura cu soarele. Cercei neon, coliere, bratari, sau ceasuri stilate, sunt o alegere grozava.  Sfat: Incercati o poseta mica peste umar intr-o nuanta neon, va garantam ca va veti indragosti de ea, si nu veti mai putea renunta la ea.

Foto: Pinterest.