A password will be e-mailed to you.

Culoarea anului 2018, dupa Pantone Color institute, este Ultra Violet, am stabilit deja acest lucru, intr-un articol precedent. Insa nu ne-a gandit ca aceasta nuanta se va extinde pana la a deveni un trend si in randul nuantelor de par. Credeti sau nu, nuanta Ultra Violet este un candidat puternic in topul culorilor de par ale anului! 

Extravaganta zilnica

Extravaganta zilnica. De la vizibilul ombre, cu trend-ul contrastului dintre doua culori, s-a trecut la o modalitate mai blanda de tonaj, asa numita balayage. Ambele metode de colorare continuă in moda. Practic, doar se schimba culorile folosite, pentru ca rezultatul final sa fie de bun gust, dar mai ales original. Și nu e greu de făcut. Ce credeti, ati incerca aceasta „nebunie” frumoasa si indrazneata?

Doar violet poate fi

Da, da, chiar asa este. Anul trecut a fost o noutate în tendința nuantelor de par, rose gold-ul. Suvite rose gold, balayage, sau chiar o nuanta de rose gold pe tot parul. Aceasta nuanta ne-a intrat pe sub piele, aproape tuturor. Anul acesta insa, nuanta rose gold are un puternic adversar in nuanta violet. Parul in aceasta nuanta este putin mai inchis, mai strident, mai ales la soare, unde se evidentiaza toata aceasta combinatie.

Inspiratie pe Pinterest

Se zice ca cine nu risca, nu castiga. Dupa acest slogan se ghideaza probabil si bloggeritele, pentru ca aceasta nuanta ele o impartasesc mai departe. O sursa bogata de inspiratie gasiti pe Pinterest, sau pe retelele de socializare.

Vopsitul acasa, mai bine nu!

Gasiti desigur in drogherii multe culori pentru par, care promit o nuanta asemanatoare. Insa, daca intrebati fetele, sau daca cititi pe forumurile de la noi, sau din strainatate, veti afla ca aceste culori se spala foarte repede, si ramaneti apoi pe par cu o nuanta „spalacita”, care lasa impresia ca nu a prins bine culoarea. Daca tanjiti anul acesta dupa o astfel de nuanta, mai bine lasati-va pe maini profesioniste, care cel putin sa va sfatuiasca daca va va veni bine nuanta, si cum trebuie sa va ingrijiti frumos parul, pana la urmatoarea vizita la salon.

Foto: Pinterest, Unsplash.com