A password will be e-mailed to you.

Traim niste vremuri fara precedent. Copilul meu ma intreaba daca am mai trait vreodata o asemenea situatie. Nu, nu am mai trait, si cred ca toata generatia mea si nu numai poate spune acelasi lucru. Desi au mai fost situatii dificile, in jurul acesteia s-a facut mai mare tam-tam, si oamenii au fost ceva mai stresati si mai panicati. Insa, stiti cum e, sa nu zicem „hop” pana nu sarim gardul, asa ca haideti sa fim inca precauti, si sa ne gandim in continuare la cei dragi.

Si cum sa facem aceasta perioada mai vesela? Evident, trebuiesc implicate niste elemente colorate, si trendy. Pot fi si hainele, la cumpararea carora nu renuntam nici acum, iar afacerile online sunt tot in crestere, insa accesoriile pe care le purtam cu totii acum, sunt mastile.

Am inceput cu masti groase, mai rigide, cu respiratoare, si treptat s-a ajuns la mastile mai lejere si frumoase din bumbac, care protejeaza, dar care sunt si frumoase, si au devenit chiar un accesoriu de moda. Cine s-ar fi gandit ca anul acesta toata planeta va purta masca la gura? Si daca tot trebuie sa le purtam, si evident ca trebuie, pentru binele nostru si al celor din jur, haideti sa le purtam cu stil, si sa facem din ele niste accesorii superbe.

Sunt deja magazine care comercializeaza masti trendy, iar noi am ales magazinul online Differenta.ro, pentru ca ne-au cucerit de-a dreptul mastile lor.

Au si creatii proprii, cum ar fi cele Simpo, sau si de la alte branduri, cert este ca au adunat pe o singura pagina online cele mai chic masti posibile. De la cele minimaliste, la mastile inflorate, pline de culori si cu motive florale. Mastile detin chiar si buzunare pentru filtru, iar e-shopul nu i-a uitat nici pe domni. Asortati-va masca la fusta sau rochie, si veti iesi cu siguranta din multime!

Haideti sa fim responsabili, dar sa nu ne pierdem in aceasta perioada nici simtul pentru moda, si nici simtul umorului.

Alegeti asadar sa zambiti, chiar si pe sub masca! O face differenta.ro, si chiar face diferenţa 🙂