A password will be e-mailed to you.

Cercuri negre sub ochi, pungi urâte și un aspect lipsit de scânteie – este exact problema dvs? În acest caz, sunteți unde trebuie! Se spune că ochii sunt poarta către suflet. Dar cine este interesat de un aspect care nu străluceste, și arata plictisitor?

Daca privirea dvs isi pierde scânteia, trebuie făcut ceva în acest sens. Lasați-va ochii să strălucească din nou! Vă vom sfătui despre cum să o faceți corect.

Cum sa procedam cu ochii inrositi?

O noapte nedormită, sau ore lungi de privit in computer? Aceasta este exact ceea ce poate duce la ochii roșii. Nu numai că arată urât, dar ochii roșii pot intepa sau arde, cunoasteti senzatia?

Dacă aveți ochi roșii, folosiți așa-numitele lacrimi artificiale. Acestea sunt picături de ochi liniștitoare, care funcționează excelent ca prim ajutor. Evitați să vă frecați ochii, chiar dacă aveti senzatia de mancarime – frecarea i-ar irita și mai mult.

Cum sa scapam de umflaturi?

Ochii umflați dau o impresie obosită. Cu siguranță nu doriți ochii umflati atunci când încercați să impresionați pe cineva. Aceasta ar fi o luptă pre-pierdută.

Deci, cum scapam de umflarea nedorită a ochilor? Măștile de ochi reci oferă ajutor și ușurare rapidă și puteți cumpăra, de asemenea, tampoane speciale care sunt înmuiate în ser. De asemenea, vă pot ajuta cremele de ochi care conțin cafeină sau extracte de ceai verde.

Ce ajuta impotriva ridurilor?

Ridurile ajută la aspectul nostru complet, il schimba, aratam altfel cu ele. Apoi, ochii noștri par obosiți, și asta este exact ceea ce cu siguranță nu dorim să obținem. Prin urmare, este necesar să reducem ridurile, deoarece nu este posibil să scapam complet de ele.

Dacă aveți riduri în jurul ochilor care vă deranjează, privându-va ochii de scânteia lor naturala, apelați la creme speciale, sau alegeți un gel de ochi care conține substanta numita acid hialuronic. Este cunoscut pentru faptul că leagă umezeala și umple pielea din interior.

Cum sa ne ajutam de cosmetice?

Din fericire, în zilele noastre există o mulțime de minuni și produse de înfrumusețare care ne vin în ajutor atunci când vrem ca ochii să strălucească din nou.

Ne referim în principal la corector, cu care mascham jucăuș imperfecțiunile din jurul ochilor, cum ar fi cercurile întunecate, sau venele vizibile. Trebuie să menționăm și luminatorul, care ne va face și el un serviciu minunat.

Foto: Pexels.com, Shutterstock.com.