A password will be e-mailed to you.

Cântăreața populară Adele a fost întotdeauna cunoscută pentru silueta ei feminina. Nu i-a fost niciodată frică să fie ea însăși. Kilogramele în plus pe care le-a avut întotdeauna au făcut parte din imaginea ei. Însă acum, cu ocazia zilei de naștere, si implinirea a 32 de ani, au apărut fotografii în care Adele seamănă mai degrabă cu un model, decât cu Adele așa cum o cunoaștem. A pierdut peste 40 de kilograme și arată absolut fantastic!

Schimbarile in viata personala i-au dat startul unui nou capitol in viata

Deși cântăreața a avut mereu câteva kilograme în plus, după sarcină a câștigat încă alte kilograme, pe care nu le-a putut pierde. În ultimul an, însă, cântăreața a suferit schimbări fundamentale în viața personală, care au început, evident, cu dorința de a lucra la silueta de vis. Și Adele a făcut-o. A pierdut 45 de kilograme. Cum a făcut-o?

Alături de schimbările personale a apărut o viziune diferită a personalității sale

Aproape toată lumea trece prin capitole ale vieții uneori, când nu se respectă așa cum merită. Cântăreața Adele a trecut și ea printr-un astfel de capitol. Dar acum și-a schimbat părerea despre ea însăși. Principalul ei obiectiv a fost nu să slăbească și să pară un model Victoria’s Secret. Adele și-a dorit să se simtă bine în corpul ei, și să prevină problemele de sănătate legate de supraponderalitate.

Gata cu vechile obiceiuri alimentare

Cântăreața și-a schimbat fundamental obiceiurile alimentare. A trecut la o dietă sănătoasă, a renuntat la absolut tot ce inseamna dulce și fast-food, respecta o dieta cu un regim regulat, și a trecut la porții mai mici. Totuși, aceste schimbări trebuiesc susținute și de mișcare. Adele a început să alerge în mod regulat, să practice yoga, și să facă antrenamente. Rezultatul după luni de muncă asiduă? Vedeti in fotografia de mai jos.

Foto: Instagram, Shutterstock.com.