A password will be e-mailed to you.

Trendurile in moda se repeta dupa cativa ani, iar si iar. Parul pana la umar, un look natural, o culoare naturala, si, cu toate acestea, destul de vizibila – asa suna trendul actual in materie de hairstyling.

In cazul in care respectati totul, dar, cu toate acestea, coafura voastra va se pare a fi obisnuita si plictisitoare, avem pentru voi o veste buna. Bretoanele sic isi anunta intoarcerea… si asta, intr-un mare stil!

O frunte inalta cere breton

Aveti fata frumoasa ca de papusa, insa simtiti si vedeti ca fruntea va este mai inalta decat v-ati dori? Din fericire, voua vi se potriveste perfect bretonul. Fruntea va va fi ascunsa, iar ochii va ies in evidenta, cu atat mai mult, daca alegeti o nuanta de par diferita de cea a ochilor. Avantajul bretoanelor este acela ca vin bine aproape oricui. Respectiv, vin bine oricui, trebuie insa luata in considerare forma fetei, si, dupa acest indiciu, sa taiati forma bretonului.

Fata rotunda – cu obraji rotunzi si plini, maxilarul nu foarte bine conturat – breton lung, lateralele rotunjite, sau breton pe o parte, des, pana la nivelul sprancenelor.

Fata patrata  – cu frunte lata, pometi proeminenti, maxilar bine definit – breton asimetric, tuns in scari, rar, cu suvite lungi catre colturile ochilor, pentru a indulci putin rigiditatea formei fetei.

Fata ovala  – cu trasaturi simetrice, accepta toate tipurile de breton, de la bretonul des si lung, pana la cel ultra scurt.

Fata in forma de inima –  cu frunte lata, pometi inalti, barbie ingusta, si obraji rotunzi – breton cu suvite lungi, tuns in scari, astfel incat sa ajunga la nivelul colturilor ochilor. Look-ul messy, aranjat nonsalant, sau bretonul pe o parte, sunt o varianta buna.

Noutatea anului 2017

Moda si trendurile cosmetice, in general, pun accent in sfarsit pe naturalete. Altfel nu stau lucrurile nici in ceea ce priveste hairstyling-ul. Hair stilistii recomanda sa ne lasam parul in forma lui naturala. Este parul nostru ondulat in mod natural? Uitati de placa de par, cu care va indreptati zilnic buclele frumoase si naturale. Puteti imbunatati totusi aspectul frumos ondulat al parului cu un breton, care va arata bine si pe par buclat. De fapt, este chiar un trend hot in acest an!

Bretonul si asimetria

Unele trenduri de hairstyling ne-au amintit in ultimii ani de orele de geometrie. De mult nu mai este valabil faptul ca parul este ori lung, ori scurt. In moda actuala, lungimea parului se imparte in subcategorii, care au si ele propriile subcategorii, si asa mai departe. Mai simplu spus, trendurile in hairstyling sunt studiate mult mai in detaliu, jucause, si extravagante.  Impreuna cu un mikado asimetric, si cu o linie perfecta a parului pana la umar, va fi si bretonul, parte din trendul acestui an, 2017. Voi, ce coafura cu breton alegeti?

Foto: Pinterest.