A password will be e-mailed to you.

Bărbia dublă este o problemă estetică comună, de care nu este tocmai ușor sa scapam, și care face multe femei mai puțin încrezătoare. Poate că ești una dintre femeile care suferă de bărbie dubla. Și în acest caz, articolul nostru de astăzi este pentru tine.

Poate fi de ajutor si gimnastica faciala

Ați auzit vreodată de gimnastică facială? Dacă acest termen nu vă este cunoscut, vă recomandăm cu siguranță să îl găsiți pe internet. Gimnastica facială implică exerciții simple, si te poate ajuta să scapi de bărbia dublă. Nu vă așteptați la nimic dificil, putem include și un exercițiu în gimnastica facială, în care pronunțați litera O sau litera X. Când pronunțați aceste litere, mușchii faciali sunt implicați, si exact acesta este efectul pe care doriți să îl obtineti.

De barbia dubla va poate scapa scaderea in greutate

Să fim sinceri: o bărbie dublă este o consecință obișnuită a supraponderalității. Dacă greutatea ta a crescut recent, ar fi putut foarte ușor să îți afecteze ze si bărbia aceasta crestere. Probabil știi deja care va fi următorul nostru sfat: încearcă să slăbești. Dacă reușești să scapi de excesul de kilograme, cel mai probabil vei scăpa si de bărbia dublă.

Invatati-va sa dormiti pe alta perna

Pe ce pernă dormiti noaptea? Dacă răspundeți că dormiți pe o pernă înaltă și că poziția dvs. preferată de somn este pe spate, atunci cu ajutorul nostru, ați descoperit un alt motiv pentru care aveți bărbia dublă.

Dormitul pe spate și pe o pernă înaltă vă determină să vă apăsați bărbia pe piept timp de câteva ore. În consecință, vă rezumați esențial pielea de pe gât, care provoacă apariția unui bărbii inestetice. Prin urmare, înlocuiți perna înaltă cu una care vă va ține gâtul drept în timpul somnului.

Foto: Unsplash.com, Pexels.com, Shutterstock.com.