A password will be e-mailed to you.

Zilele în care hainele erau cumpărate exclusiv din magazinele fizice au devenit un lucru din trecut. Mai ales cu evenimentele din ultimele luni, când magazinele fizice au fost închise, au ramas doar magazinele online, și vânzările lor s-au înmulțit, asadar. Atenție însă la magazinele electronice care vând haine la suprapret, haine pe care le pot cumpăra ieftin de pe AliExpress.

AliExpress – moda ieftina

Poate că fiecare dintre noi cunoaște AliExpress. Aceasta este o platforma online, unde veți găsi aproape totul. De la haine, la jucării, electronice sau obiecte de uz casnic, toate la prețuri incredibile, asa cum nu veti mai cumpăra nicăieri altundeva. Marea majoritate a produselor provin direct din fabricile chineze, fără o taxă suplimentară, ca in cazul magazinelor online. Cu toate acestea, de multe ori se întâmplă ca si calitatea produsului să corespundă prețului scăzut, iar hainele nici măcar nu pot fi purtate. Puteți cumpăra piese elegante acolo pe care nu le veți găsi în altă parte, dar trebuie să căutați mult și să citiți recenziile altor utilizatori care au cumpărat produsul. Dacă preferați să plătiți în plus pentru calitate, AliExpress nu este pentru dvs.

Toate e-shopurile mint?

În ultimii ani, magazinele online create pe Instagram au devenit o tendința. Antreprenorii nu trebuie să investească în funcționarea site-urilor web și să configureze o pagina online, pur și simplu o pagină pe Instagram este suficienta, unde să ofere spre vanzare hainele lor, la prețuri accesibile. Dacă știți despre astfel de magazine electronice, cu siguranță nu ati treuct cu vederea faptul că multe haine se repetă iar și iar, iar aceste magazine electronice de pe Instagram oferă întotdeauna aceleași mărfuri. Vă întrebați de unde cumpără aceste mărfuri? Marea majoritate revand piese ieftine de pe Aliexpress.

Avem un truc pentru dvs: în aplicația AliExpress puteți face o fotografie cu un anumit produs, o puteți introduce în aplicație, și puteți vedea dacă produsul provine de pe AliExpress.

Asadar, fiti atenti si alegeti e-shopuri serioase, cu experienta si recenzii bune, care vand branduri cunoscute. Noi am gasit unul pe care il adoram, sunt seriosi, au preturi accesibile, tot timpul oferte, cadouri si reduceri, si, mai ales, produsele sunt originale! Este vorba despre e-shopul differenta.ro, care face diferenta in moda de vreo 12 ani 😉

Foto: Shutterstock.com.