A password will be e-mailed to you.

Brandul spaniol de moda Zara apartine printre cele mai populare si mai indragite branduri de moda, din genul celor accesibile pentru toti. Anul trecut, s-au strecurat zvonuri despre profiturile in scadere ale firmei Inditex, careia, printre altele, ii apartine si brandul ZARA. Anunta colectia de toamna profituri in scadere?

Reclama cu modele cunoscute

In cadrul propagarii, ZARA a ales siguranta, adica modele cunoscute, care sa prezinte colectia de toamna. Apar in scena fete ca cea a Karolinei Wolter, Linu Zhang, Irina Kravchenko, Jubile Nobis sau indragita Vittoria Cerretti, careia piesele i-au venit ca turnate.

Fotograful, ale carui fotografii sunt opera de arta

ZARA a facut publice fotografiile din sedinta foto de toamna, create de mana celebrului si indragitului fotograf Steven Meisel. El s-a afirmat mai intai ca si fotograf al revistei italiene Vogue. Dar a colaborat si cu branduri ca Prada, Calvin Klein, Versace sau Dolce & Gabbana. Steven Meisel arata prin arta sa cat de mult se implica in ceea ce face. La prima vedere, fotografiile sunt dramatice și visătoare, la o examinare mai atentă puteți vedea piese din noua colecție, care sărbătorește deja succesul.

Colectia de toamna, in armonie cu trendurile de moda

În colecția ZARA de toamnă vom vedea blazere și paltoane asimetrice, un amestec nerestrâns de modele diferite, fie pe rochii sau accesorii, și bijuterii extravagante. Culorile sunt dominate de nuanțe mai închise de visiniu, negru, gri și maro.

Foto: Facebook.com/Zara.