A password will be e-mailed to you.

Utilizarea rujului este din nou în ascensiune, ceea ce este foarte bine, pentru că datorita lui, fața noastră poate obține o scânteie complet diferită. Multe femei însă nu știu să aleagă rujul potrivit, și pur și simplu aleg o nuanta care le place la prima vedere, insa nu detin informatii, daca li s-ar potrivi, sau nu.

S-ar putea să fii atrasă de anumite nuante de rujuri, dar, la fel ca multe femei și fete, sa nu stii cum să alegi nuanta potrivită. Semnul zodiacal sub care te-ai născut te poate ajuta să decizi.

Berbec

Daca esti norocoasa nascuta sub semnul Berbecului, nu sta pe ganduri, si alege nuante de la rosu pana la rosu aprins, care sunt vizibile si dominante, la fel ca semnul vostru zodiacal incapatanat. Nu evitati nici nuantele lucioase.

Taur

Femeile născute sub acest semn sunt flatate de nuanțe de rujuri pământesti, care includ toate nuanțele de maro, pe care nu trebuie sa le evitati. O alegere excelentă este și rujul maro-roz, care vi se va potrivi minunat.

Fecioara

Te-ai născut sub semnul Fecioarei? În acest caz, cu siguranță preferi simplitatea, și nu vrei să atragi atenția asupra ta atunci când vine vorba de machiaj. Prin urmare, alege tonuri mai fine de ruj, ideale sunt nuanțele nude, sau un simplu luciu de buze.

Scorpion

Scorpionilor nu le lipseste carisma, care se evidentiaza si in machiajul lor. Va prind cel mai bine nuantele de ruj inchise, ideale ar fi de exemplu bordo sau nuanta vinului.

Rac

Daca sunteti niste norocoase nascute sub semnul Racului, cu siguranta iubiti nuantele pastel, pe care, daca veti paria si in cazul rujurilor, nu veti avea de pierdut.

Gemeni

Femeile născute sub acest semn sunt adesea duale, același lucru este valabil și în machiaj, uneori preferă simplitatea, alteori excentricitatea. Dacă vă putem sfătui, nu ezitați să alegeți nuanțele metalice, cu care cu siguranță veți ieși în evidență!

Vărsătorul

Vărsătoarele adora sa experimenteze. Nu trebuie sa va temeti de rujurile lucioase, indiferent de nunta, Important este sa straluceasca, acest aspect este de baza!

Balanta

Cine s-a născut sub semnul Balantei, are tendința de a purta culori moi, discrete și liniștitoare, nu numai în machiaj, ci și la haine. Când vine vorba de alegerea unui ruj, căutați un roz deschis, cu care nu veti da greș.

Leu

Leoaicelor, se stie, le place sa atraga atentia. Le place să fie observate, ceea ce se reflectă și în alegerea machiajului lor. Se vor potrivi cu rujuri în nuanțe de roșu profund, cu care nimeni nu le va trece cu vederea.

Sagetator

Te-ai născut sub semnul Săgetătorului? În acest caz, ești o femeie de acțiune, neliniștita si activa, fapt care se potrivește perfect cu zodia ta. Portocaliul este culoarea câștigătoare pentru tine, și nu trebuie sa te temi de ea, nici in cazul rujului.

Capricorn

Semnul Capricornului se caracterizează nu numai prin încăpățânarea sa, ci și prin încrederea în el. Prin urmare, femeile născute sub acest semn se pot baza pe nuanțele corpului, dar nu trebuie să reziste nici culorii fine a piersicii.

Pesti

Cine s-a născut sub semnul Peștilor, are un efect de visator asupra celor din jur. Adora sclipiciul și luciul, de aceea aceste rujuri sunt potrivite pentru ele. Alegeți între nuanțe pastelate moi.

Foto: Pexels.com, Pinterest.com.