A password will be e-mailed to you.

Firma Pantone anunta in fiecare an ce culoare va fi culoarea anului in materie de fashion, si nu numai. De data aceasta, zarul a picat pe albastrul clasic, pe care unii il adora, altii, iarasi… nu! Asa ca, pregatiti-va de anul viitor sa vedeti cam peste tot aceasta nuanta, de la haine, la mobilier, si interioare.

Albastrul este frumos, si asupra unora dintre noi are efect linistitor.  Este insa de asemenea o nuanta ce pare rece, mai ales intr-un design deschis la culoare. Cu toate acestea, psihologii sunt de acord că albastrul reprezintă pace, încredere, tradiție și persistenta.

Culoarea anului se evidentiaza desigur si in moda. Este timpul sa va pregatiti garderobele, si sa incepeti sa cautati piese in aceasta nuanta. Sa va ganditi deja cum sa asortati, si eventual sa scoateti piesele vechi albastre, puse mai de mult deoparte. A venit timpul lor!

Poate sunt persoane care considera ca aceasta culoare nu le avantajeaza. Dar nimeni nu spune ca trebuie sa va asortati din cap pana la picioare. Alegeti ceva mai mic albastru, pe care sa il adaugati outfit-ului, si astfel respectati trendul.

Va place culoarea anului 2020? Noi nu ne plangem. Albastrul clasic poate fi extrem de elegant, este o nuanta nobila.

Foto: Trnds, Fustany.