A password will be e-mailed to you.

Noua colecție de lenjerie Astratex Spring/Summer 2020 aduce noi stiluri, combinații de culori și materiale plăcute. Colecția este caracterizată de culori pastelate delicate și broderii florale mici, adesea există și o combinație de bumbac și tul decorativ, care este practic, confortabil și sexy în același timp.

Alegeți un sutien neintarit sau unul intarit, din bumbac moale și chiloți în același design și fiți la modă, seducătoare, în același timp bucurați-vă de confortul maxim purtat.

Eleganta florala

Chiloții numiți brazilieni sunt din ce în ce mai populari datorită confortului lor și, de asemenea, capacității de a conjura un posterior frumos. Chiloții brazilieni Iluna combină două materiale în care va veti simți minunat. În față se află un bumbac plăcut negru cu o pană întărită, partea din spate este realizată din dantelă neagră împodobită cu flori, ceea ce vă va aminti că primăvara este aici.

310Iluna_kal_01
310Iluna_kal_02

Dacă vă place când lenjeria se combină, adăugați un sutien Iluna senzual la chiloți în aceeași combinație de culori, ale căror cupe decupate în T sunt decorate cu o dantelă unică în trei culori, cu un model floral, iar partea interioară este din bumbac fin.

555_Iluna_02
555_Iluna_03

Camp inflorit

Femeile cu forme pline pot oferi curbelor lor o atingere blândă de primăvară. Sutienul Andrea este conceput chiar pentru ele, deoarece nu este intarit, iar bretelele decorative moi nu taie umerii. Cupele in forma populara T constau din microfibra netedă, cu imprimeu floral și tul floral brodat.

Astratex_ Podprsenka Andrea, 1299 Kč_kalhotky_649 Kč
AndreaSoft_02

Roz seducator

Sutienul Penelope întărit va crea un decolteu uluitor. Căptușeala detașabilă cu efectul Push-Up va susține o rotunjire a sânului și mai mare, iar centrul scăzut este creat să fie purtat la un decolteu adânc, unde curbele luxuriante ies în evidență frumos. Combinația de dantelă roz moale și flori pe un fundal roz va arăta rafinat și blând în același timp.

713910_189_01
713910_189_02