A password will be e-mailed to you.

Uraaa, vara! Cel mai popular sezon inundat de soare si caldura. L-ati așteptat cu nerăbdare? Cu siguranță! Apariția sezonului cald vine mână în mână mai ales cu accesorii care vor profita la maxim de vară. Deci, alegeti!

Geanta de paie, nu doar la apă

O femeie nu se poate descurca fără geantă în niciun moment al anului. Vara insa in special, gențile din paie sunt grozave, ca și cum ar striga vesel, că în sfârșit este aici vara calduroasa, plină de soare și un cer senin, așa că haideți să ne bucurăm împreună!

Cu o palarie vizibila veti fi o diva adevarata de moda

Când să purtati o pălărie distinctivă, daca nu vara? Nu numai că vă veți proteja de arsurile solare sau de pistrui, dar vă veți si asorta perfect ținuta.

Bikini de plaja colorati

Costumele de baie și vara? Merg inseparabil împreună! De ce să te bazezi pe clasic, sub formă unor culori simple, demodate, când există atât de multe opțiuni din care să alegi? Nu vă faceți griji ca veti iesi in evidenta, exact aceasta este ideea, și găsiți un costum de baie sau bikini frumos colorate, cu care vă veți lumina la propriu!

Ochelari de soare cu stil

Ochelarii de soare sunt ca si pălăria: impusca doi iepuri dintr-o data. În primul rând, vă protejează ochii de soare și, în al doilea rând, vă completează perfect tinuta de vară. Aveți deja „ochii” gata pentru acest sezon de vară?

Foto: Pexels.com.