A password will be e-mailed to you.

Domnilor, va plictiseste deja purtarea continua a culorilor clasice de genul alb, negru, albastru inchis, si ati hotarat sa declarati razboi culorilor plictisitoare si triste de pe strazi? In acest caz, articolul nostru va vine manusa! Inspirati-va din el, si lasati-va cuceriti de piese in culori vii, superbe, care va scot din anonimat.

Caisa

Nuanta caisei este considerata un privilegiu al femeilor. Va asiguram ca aceasta culoare nu doar ca le vine atat de bine domnilor, dar este un plus ideal pentru tinuta lor de vara.

Singura „capcana” a acesti culori este faptul ca, datorita nuantei extrem de deschise, se potriveste mai degraba unui ten mai inchis, asa ca, daca sunteti fericitul posesor al unui ten de portelan, mai bine nu va avantati in a purta aceasta nuanta.

Culoarea caisei se potriveste extrem de bine la tricouri simple, camasi, sau pantofi. Nu prea se potriveste la pantaloni lungi, sau la la geci de iarna.

Verde menta

Aceasta culoare reprezinta completarea ideala a unui outfit de vara, caruia reuseste sa ii ofere un aer fresh, si un look lejer.

Verdele menta se potriveste cel mai mult la camasi, tricouri, sau, pentru curajosi, si la costume. La geci de iarna si pardesie nu va arata bine.

5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-17

Mov

Adevarul este ca nu vedem foarte des pe strazi aceasta culoare, si este pacat, pentru ca arata extrem de elegant, si nu trece neobservata.

Movul este o culoare care arata grozav la tricouri, polotricouri,  dar mai ales la costume. Fara vreun efort prea mare, am descoperit outfit-uri la care movul arata bine.

5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-21
5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-02

Portocaliu

Odata ce depasiti primul impuls, ca veti arata ca niste lucratori de pe strada, sau din fabrica, veti descoperi ca portocaliul este perfect pentru a improspata outfit-ul de vara.

Chiar daca la prima vedere poate nu vi s-ar parea, portocaliul se poate combina cu succes cu alte culori – de obicei cu cele mai inchise. Cu toate acestea, completarea ideala pentru portocaliu este albul, combinatie care este cu adevarat fresh.

5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-11
5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-14

Portocaliul arata cel mai bine la tricouri polo, pantaloni, si, poate va veti mira, chiar si la pardesie. In schimb, la geci de iarna si camasi, portocaliul nu prea arata bine.

Roz old

Da, se presupunea mereu cate ceva despre barbatii in roz, insa suntem in sec. 21, si astfel de presupuneri nefondate nu isi au locul.

Rozul old este culoarea care nu ar trebui sa lipseasca din dulapul nici unui iubitor de moda, si a unui barbat cu experienta in ale modei.

5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-15
5-netradicnich-barev-v-panskem-satniku-ktere-rozhodne-stoji-za-vyzkouseni-05

Cel mai bine arata rozul la hanorace, pulovere, si camasi. Insa nu il recomandam la pantaloni si costume.

Foto: Topman.