O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Odata cu venirea toamnei, este necesar să schimbăm nu numai garderoba, dar trebuie să ne adaptăm și geanta cosmetică la noile tendințe. Când vine vorba de întrebarea ce machiaj se poarta in această toamnă, prezentările de modă ne vor răspunde din nou.

Puteți pune în siguranță produsele cosmetice de vară într-un sertar, și puteți merge la cumpărături pentru produse noi. Veți avea nevoie de o ofertă bogată de rujuri mate, farduri de obraz, farduri de ochi, si eyelinere.

Mat si pronuntat

Toamnei apartine in mod inerent rujul mat, fără de care nici un machiaj de toamnă nu este complet. Maron, roșu sau visiniu, alegerea va apartine în întregime.

Conturul obrazului nu-i niciodata suficient!

Multe femei se tem de acest produs foarte tare. Dacă fardul este mai pronunțat, nu este dificil să exagerezi cu aplicarea sa. În această toamnă, însă, nu va deranja faptul ca mâna a alunecat puțin.

Eleganta fumurie

 Așa-numitul machiaj fumuriu accentueaza și îmbunătățește aspectul. Dar și aici, trebuie să fiti atente. Acest stil de machiaj folosește umbre întunecate, cu care trebuie să învatati să lucrati, și să alegeti tehnica potrivită, astfel încât creația voastra să nu semene mai mult cu un monoclu.

Ochi grafici

Cu cat mai negre si mai puternice liniile de tus, cu atat mai bine. Hit-ul actual sunt creatiile de efect, puternice, care arata foarte bine la final.

Desigur ca nu lasam la o parte nici culorile inchise, si pronuntate. Se potrivesc grozav toamna, si fac din aceasta perioada uneori mohorata si trista, una colorata si vesela.

Foto: IMAXTREE, Getty Images.