O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Aveți adesea o problemă in a crea tinuta perfectă? Va ia prea mult timp pentru a combina corect piesele pe care le alegeti? Nu degeaba se spune ca a te imbraca trendy si decent este o arta. Din fericire, avem sfaturi utile pentru dvs. de la stiliste direct – dacă le urmați, nu veți avea niciodată atacuri de panica din cauza faptului ca nu stiti sa va îmbracați.

Primul sfat: cureaua va este prietena

Ați fi surprinse ce vrăji poate face o curea la un outfit, inca de la la prima vedere! Această piesă adesea neglijată poate revigora jucaus orice tinută. Nu numai la blugi, dar de asemenea pentru rochii, salopete sau tunici. Prin urmare, o curea de calitate nu trebuie ratată din colecția de achizitii.

uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-03
uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-02

Sfatul nr. 2: fara accesorii nu se poate

Puteți sa va dati tot interesul in crearea unui outift, dar dacă uitați de accesorii, niciodată nu veți atinge perfecțiunea completă. Potrivit stilistului, accesoriile sunt baza. Cu o mulțime de accesorii selectate, fie ele bijuterii, genți sau eșarfe, puteți anima orice outfit pe care îl creați. Asigurați-vă că nu subestimați accesoriile, dar aveți grijă – nu exagerați.

uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-10
uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-08

Sfatul nr. 3: o lenjerie intima buna este baza

Lenjeria de corp este baza fiecărui outfit, deci este foarte important să o alegeti bine. De exemplu, un sutien nepotrivit ales poate distruge total eforturile tale pentru a crea un outfit perfect. Un sutien strans va face ca pielea sa se reverse peste el, ceea ce nu va arata deloc bine intr-un top stramt. Prin urmare, alegeți lenjeria pentru a se potrivi perfect.

uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-12
uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-11

Sfat nr. 4: luati in considerare silueta dvs

Cunoașterea tipului de silueta ar trebui să fie ceva sigur. Indiferent dacă aveti silueta para, măr sau un triunghi inversat, luati în considerare acest aspect atunci când vă alegeți hainele. Chiar dacă gasiti o piesă perfectă care arată absolut sublim pe manechinul din vitrina, aceasta nu înseamna că va arata bine pe oricine o imbraca.

Prin urmare, este important să vă amintiți atunci când cumpărați haine, ca trebuie să vă maguleasca silueta, și să arate bine pe ea. Obiectivul dvs. ar trebui să fie acela de a accentua punctele forte, și de a ascunde defectele, lucru pe care il le veți reuși numai dacă știți ce tip de silueta aveti.uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-13

uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-07

Sfatul nr. 5: modelele pot ajuta

Dacă doriți să mascați câteva kilograme în plus, vă puteți baza pe ajutorul desenelor și modelelor. Veti fi uimite de exemplu la dungile verticale, ce capacitate de a reduce optic silueta pot avea. Chiar și o combinație a mai multor modele vă poate ajuta să atrageți atenția asupra punctelor forte, și să o atrageți departe de zone ale corpului de care nu sunteți chiar mândre.

uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-15
uzitecne-rady-primo-od-stylisty-poslouchejte-a-ucte-se-14

Foto: Pixabay.com, Pinterest.com.