O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

 Noii adidași PUMA se numesc Cali Exotic. Este o continuare a seriei de succes numita Cali. Coasta de Vest a insulei California, care a inspirat pantoful CALI, devine o tendință pentru sezonul de vară și pentru alte branduri de modă. Nu cu mult timp în urmă, am informat despre o nouă colecție de lenjerie de corp de la Inamorata Body, realizată de Emily Ratajkowski, și a cărei inspirație este luata de asemenea de la plajele insorite din California.

PUMA California și-a câștigat popularitatea pe terenurile de tenis, dar în curând a devenit o parte puternică a stilului modei de stradă. Un tip popular de pantof cu detalii metalice, din piele, și cu o talpă mai inalta, a avut un loc solid în lumea modei de zeci de ani. Și cum fac brandurile de modă – iau ceea ce funcționează excelent de ani de zile, adauga câteva detalii noi, creeaza in jurul produsului promoții zgomotoase, și voila – succesul este aparut!

Un nou val de stil clasic PUMA, cu ideea bazata pe California insorita, aduce adidasul Cali Exotic, care iese in evidenta datorita talpii ascutite si robuste, amintind de tarmurile marii. Sneaker-sii Cali vin în alb proaspăt și elegantul negru, cu logo-ul PUMA contrastant pe limba și pe călcâiul cauciucat al pantofului. Suprafața adidasilor este confecționată din piele, și ramâne fidela originalului.

spoluprace-seleny-gomez-se-znackou-puma-pokracuje-selena-nyni-predstavila-tenisky-inspirovane-zapadnim-pobrezim-kalifornie-10
Noii PUMA Cali Exotic in variantele negru si alb vor fi disponibile in Europa incepanad cu data de 4. 04. 2019.

PUMA este una dintre cele mai importante companii sportive din lume care proiectează, dezvoltă și vinde pantofi, îmbrăcăminte și accesorii de peste 70 de ani. Grupul PUMA deține PUMA, Cobra Golf, Dobotex. PUMA își livrează produsele în mai mult de 120 de țări, și are peste 13.000 de angajați în întreaga lume. Aproape nimeni nu știe că brandul PUMA este foarte „împletit” cu brandul competitiv Adidas, fondat de Adolf Dassler, care a dezvoltat și condus firme împreună cu fratele său Rudolf. Cu toate acestea, în timpul celui de-al doilea război mondial, cei doi frați s-au despărțit, determinându-i pe Rudolf să-și înființeze propriul brand PUMA. Ambele companii își au sediul la doar câțiva kilometri distanță, în orașul bavarez Herzogenaurach – la mai puțin de o oră și jumătate de granița cu Cehia.