O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
O rochie maxi uimeste prin versatilitate, deoarece o puteti purta aproape oriunde. Se potrivește la locul de munca, nu o puteti insa lasa la o parte nici intr-o vacanță exotică, si va este utila si când ieșiți la o întâlnire. Ei bine, este alegerea potrivită la orice ocazie.

Cu legare la gat

Dacă nu va avantajeaza bretelele clasice, de ce nu alegeți o rochie maxi care se leagă în spatele gâtului? Nu există niciun risc să vă bronzati cu urme de bretele, in plus, o puteți purta si cu un costum de baie de dedesubt, atunci când mergeți la apă. Si ca un super plus, vă dezvăluie seducător spatele, lucru care nu este chiar de lasat la o parte, ce credeți?

Cu motive animal

Desigur, nu trebuie să va mai spunem că orice piesa cu animal print este pur și simplu o tendință deja de câteva sezoane, fapt care nu se va schimba tocmai anul acesta. În plus, suprafața mare pe care o ofera maxi rochia va face ca acest model să fie chiar deosebit. Deci da, cu siguranță DA, animal print!

Umeri dezgoliti

Umerii expuși acționează ca un magnet pentru un bărbat, credeti-ne. Dacă va mai ridicati si părul pentru a descoperi gâtul gol, atunci garantam că veti castiga câteva perechi de ochi masculini. În plus, cu pielea bronzata, va arăta extrem de sexy.

Cu maneci

În fiecare zi de vară, este posibil să nu fie chiar patruzeci de grade si la umbra, si uneori vor exista zile când cerul este acoperit de nori și, deși nu plouă, nu sunt temperaturi tropicale. În acele zile, puteti purta o rochie maxi cu mâneci, care vă va menține la caldura, dar, daca este dintr-un material de calitate, racoros, nu va veti „coace” in ea. Cu siguranta este un must have o rochie maxi cu maneci lungi, și ar trebui sa aveti cel puțin un model in garderoba.

Rochie Desigual – Differenta.ro

Fara maneci

Rochiile maxi fara maneci sunt rochiile tipice de vara. Pot fi purtate la apa, in concediu, cand va veti plimba pe plaja, pe malul marii.

Rochie Desigual – Differenta.ro

Foto: H&M, ZOOT.