O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Fiti o zana, care stie ce vrea

Stilul boho este de la sine destul de lejer, ca si cum nu ar avea nici o regula. Mie personal imi place mult lejeritatea lui, faptul ca ne permite sa experimentam, sa fim asa cum suntem, sa fim liberi, sa ne cream propriul drum. Boho este despre libertate, iar rochiile in acest stil sunt, dupa parerea mea, un must have al verii.

Daca nu aveti inca nici o rochie in stil boho, este pacat, si ar trebui sa rezolvati acest lucru. Pentru inspiratie, va prezentam cateva modele, din care puteti alege.

Plisate

Rochiile si fustele plisate se intorc in moda. Încercați să oferiți acestei tendințe redescoperite o șansă, și veți vedea că nu vă va dezamăgi. Puteți să pariați pe culori mai subtile, in rochii de acest gen puteti aparea seara la un eveniment, le puteti lua in vacanta, sau la un cocktail dulce.

Creponate

Rochiile creponate aerisibile in stil boho sunt extrem de usoare, iar pentru zilele fierbinti de vara, sunt ideale. Imaginati-va cum mergeti desculta pe plaja intr-o rochie lunga aerisibila, usoara, cum simtiti nisipul cald sub talpi, sau cum priviti asfintitul soarelui, creand amintiri si momente magice. Suna imbietor, nu-i asa?

Din șifon

In rochiile in stil boho puteti aparea si in societate. Si, practic, de ce nu? Daca veti merge la vreo cina, ar trebui sa alegeti o rochie din șifon eleganta, datorita careia veti impresiona. Rochiile din sifon sunt extrem de aerisibile si usoare.

Cu broderie florala

Foarte frumos arata si rochiile impodobite cu broderie florala. Va puteti indragosti foarte simplu de ele inca de la prima vedere, pentru ca iti taie rasuflarea, pur si simplu! Daca ceva pentru mine evoca libertatea si stilul boho, atunci cu siguranta este acest gen de rochie!

Foto: H&M, Bibloo.