O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Aveti formele pline, sunteti rotunjoare, si va temeti ca nu exista rochii pentru voi? Va temeti ca nu veti arata atragatoare si senzuale? Credeti-ne, si femeile plinute pot arata si se pot simti feminine! Trebuie doar sa alegeti piesele potrivite, iar noi va sfatuim in acest sens. 

Nu va temeti sa purtati rochii, chiar daca nu aveti o silueta de model

Nu trebuie neaparat sa aveti o silueta de model ca sa puteti purta rochii. Poate ati observat in jurul vostru femei plinute care arata extrem de feminine, de increzatoare, pline de viata si de energie buna. Asta pentru ca se accepta asa cum sunt, si stiu sa isi puna in evidenta intr-un mod placut, fara a fi vulgare, ceea ce detin. Alegeti rochiile, va vor face sa aratati si sa va simtiti foarte feminine, in plus, stiu sa si ascunda unele parti pe care nu ati dori sa le evidentiati!

Fiti o zana inflorata

Alegeti o rochie asimetrica, ce ascunde partile pe care nu le doriti aratate in public. De exemplu, modelele acestea de mai jos superbe de vara, inflorate, aerisibile. Veti deveni imediat radianta, ca o floare inflorita din gradina Edenului!

saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-01
saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-02

Un model vizibil distrage atentia

Rochiile cu motive vizibile, incarcate, distrag optic atentia de la proportii. Daca va doriti acest lucru, alegeti acest gen de rochii cu motive vizibile, si scopul a fost atins.

saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-03
saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-04

Cu o taietura simpla nu veti gresi nimic

A avea cateva kilograme in plus nu este nici o tragedie, insa evident ca sunt femei pe care imperfectiunea siluetei lor le deranjeaza. Va putem sfatui sa alegeti si modele simpe de rochii, veti arata foarte bine in ele. Ce spuneti de acest gen de rochie, i-ati da sanse?

saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-05
saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-06

Fusta in A, si mergem la sigur

Daca aveti posteriorul sau coapsele mai mari, va recomandam rochiile cu forma fustei in A. Din talie se evazeaza, asa incat optic „inseala”, si ascunde partile dvs sensibile, In plus, taieturile in A sunt extrem de feminine, si arata foarte bine pe corp.

saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-07
saty-pro-baculky-i-s-oblymi-tvary-se-muzete-citit-zensky-08

Foto: ZOOT, BIBLOO, H&M.