O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sacoul este o piesa de moda practica si versatila, care cu siguranta nu ar trebui sa lipseasca din garderba nici unei femei. Completeaza frumos orice outfit, si este o alegere sigura. Daca insa v-ati plictisit sa il purtati doar pe negru, maro si gri, avem o veste buna. Le-a venit randul si culorilor, a fie aratate lumii.

Un sacou negru este de baza, desigur, insa in combinatie cu celelalte piese, poate parea destul de sedentar. Nu putem spune ca nuantele neutre au iesit din moda, ci dimpotriva. In ultima vreme insa, incep sa fie populare culorile stridente, vizibile, pe care sa le purtam cu drag, si cu pofta de viata, si de moda. Si nu doar d-nele, si ci domnii! O dovada clara sunt colectiile de moda ale brandurilor Lacoste, Prada, Gucci sau Magliano, care dau o directie cu totul noua modei barbatesti, si ne arata ca si domnii pot purta cu succes culorile, la fel ca si noi. Miturile au fost demolate!

dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-07
dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-06
dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-05

Cum am spus deja, sacourile sunt foarte practice, si se pot purta in multe feluri. Daca doriti sa fiti o business woman, sau daca va place sa combinati eleganta cu stilul sportiv, este o alegere sigura, cu care nu puteti da gres. In plus, nicaieri nu este scris ca trebuie sa fie intr-o culoare. Sunt la dispozitia noastra culori si motive diverse. Este suficient sa dam frau liber fanteziei.

dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-01
dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-02
dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-03
dejte-sbohem-nude-barevne-sako-zpestri-kazdy-outfit-04

Foto: Getty Images, Pietro D’Aprano/Getty Images