O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Puncte si buline, oriunde te uiti, in ultima vreme. Despre asta este vorba si in articolul de astazi. Haideti sa ne lasam impreuna fermecati de acest trend al primaverii!

Bulinele sunt din nou in trend!

Cine a crezut ca moda punctelor si a bulinelor este de mult apusa, va avea o surpriza, pentru ca in ultima vreme si-a anuntat revenirea in forta. La fel ca multe alte tendințe redescoperite, cum ar fi tie-dye și culorile neon, punctele vor încerca să câștige votul dvs. în primăvara acestui an. Le veti da o șansă?

Unde vedem punctele?

Daca la fel ca noi nu puteti rezista bulinelor, aveti de une alege, pentru ca sunt peste tot! Haideti sa ne uitam impreuna, exista o gama extreeem de larga.

Rochii

Rochiile impodobite cu buline sunt ca un clasic deja. Va puteti hotari intre atemporala combinatie de negru si alb, dar si dintr-o intreaga gama de alte nuante, care nu lipsesc din magazine. Rochiile sunt impodobite ori cu puncte mici, ori cu buline mai mari, ramane la alegerea dvs pe care le preferati.

puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-01
puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-02

Fuste

Desigur ca nu pot lipsi bulinele nici de pe fuste. Se poarta fustele in taietura „A”, care le ajuta si pe femeile cu forma mai pline sa mascheze soldurile si fundul.

puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-03
puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-04

Pantalonii

Poate putin surprinzator este trendul pantalonilor cu buline si puncte, care, in timp ce pentru unele dintre noi este magic, pentru altele poate parea nebunesc. Orice tip de pantaloni cu buline veti alege, fiti sigure ca vor fi in trend primavara aceasta.

puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-05
puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-06

Pulovere

Cu vremea aceasta atat de schimbatoare, cu siguranta un pulover lejer de primavara ne prinde bine. Puloverele cu buline nu ar trebui sa va lipseasca din colectia de puncte si buline.

puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-07
puntiky-na-satech-halenkach-i-suknich-date-jim-sanci-08

Colanti

Colanti cu buline? Da, de ce nu? Daca purtati cu drag colanti, atunci combinatia dintre colanti si buline va va bucura. Pentru ca sunt universali si comozi, si se pot purta atat la topuri lungi, dar si la rochii. Alegeti colantii cu buline, si o piesa simpla in partea de sus, si outfit-ul este gata.

Foto: Hm.com.