O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Pentru iubitoarele de pantofi, avem o veste grozava! Prada creeaza pantofi care va vor veni ca si turnati. La propriu! Atentie insa, oferta este limitata de timp.

Prada este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare branduri de modă de lux. El încearcă să fie in trend tot timpul, așa că întotdeauna vine cu idei și inovații noi. De data aceasta, și-a concentrat atenția asupra doamnelor care se bucură de lux și de pantofi care le vin ca si turnati. Datorita proiectului Made to Order Women’s Shoe Collection, doamnele isi pot face pantofi personalizati.

In oferta sunt optsprezece modele, printre care cu siguranta fiecare femeie isi poate gasi ceea ce o avantajeaza. Iubitoarele de pantofi cu toc, balerini sau sandale isi pot gasi aici preferatele. Puteti alege dintr-o gama larga de culori, materiale si diverse marimi de tocuri. Astfel ca va puteti alege culoarea tălpii, sau puteți adăuga inițialele pe pantofii dvs. În plus, dacă tot nu este de ajuns, puteți adăuga și numere și simboluri metalice. Nu există limite la imaginație!

Iar ca cireasa de pe tort, este pregatit un serviciu suplimentar, care duce intreg procesul de personalizare catre perfectiune. Clientele isi primesc coletul intr-un ambalaj exclusiv, care este asortat direct la perechea de pantofi aleasa.

Proiectul Made to Order nu este o noutate, si functioneaza deja de cativa ani. Doar ca de fiecare data se largeste prin oferta sa. Are insa si un dezavantaj, si anume faptul ca este limitat de timp. Va fi accesibil in magazinele Prada din data de 3 pana pe 8 aprilie.

Foto: Prada.