A password will be e-mailed to you.

Stiti ce tocmai ruleaza? Broderiile! Cu siguranta ati observant pe diverse piese de moda cum ar fi rochiile, pe topuri, pe fuste sau pe jachete, ori pe blugi. Este un trend care ne-a prins, si a prins! Sunt inspirate din stilul boho, si sunt vesele, romantice, adauga acel plus de care avea nevoie o tinuta. Dar ce spuneti de pantofii cu broderie? Cu siguranta nu puteau lipsi din peisaj, si sunt absolut minunati!

Pantofi decorati cu broderie

Broderia poate face chiar și dintr-o pereche de pantofi complet plictisitori, ceva incredibil de fashion. Teniși albi clasici, pe care aproape fiecare dintre noi îi avem acasă, vor arăta cu totul altfel datorită broderiei. Broderiile pot fi folosite pentru a decora toți pantofii, de la teniși și espadrile, pana la balerini, pantofi cu toc, mocasini sau cizme.

Broderiile au aparut cu scopul de a diferentia

Broderia are o istorie lungă. Creata inițial cu unicul scop de a ne distinge de ceilalți, fiind altceva, excepțional. Prin urmare, broderia nu decorează doar hainele din vremuri imemoriale și nu este una dintre noutăți, chiar dacă este adevărat că au experimentat recent un boom spectaculos.

Unele surse istorice susțin că broderiile au avut originea în timpuri preistorice, și anume în China. Descoperirile au confirmat apoi că broderie apăruse deja în India antică și Egipt. În Europa, broderiile au apărut puțin mai târziu, conform surselor disponibile, era în jurul secolului al XI-lea.

 

Puteti broda si singure

Pantofii cu broderie trendy pot fi achiziționati online și offline. Dar sufletele creative își pot folosi creativitatea pentru a coase pantofii. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă diferenția de două ori, deoarece aveți un original pe care nimeni altcineva nu îl are. De exemplu, obisnuitii tenisi din pânză pot avea un aspect cu totul original cu broderie create chiar de voi.

Deci? Indrăzniti?

Foto: Pinterest.com.