O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Va obliga dress code-ul sa purtati la job costume? V-ati saturat de combinatia fusta neagra sau pantaloni cu diverse tipuri de topuri si camasi? Lasati-va antrenate in trendul primaverii si verii actuale, care consta in culori simple, vizibile, si motive florale. Designer-ii de modă au acordat si acorda o atenție deosebita pantalonilor pentru femei, deoarece o mare parte dintre noi se simt foarte confortabil in acest tip de imbracaminte, pe care l-am facut extrem de popular, iar in acest an sunt un adevarat hit.

Culori stridente pentru curajoase

Va numarati printre cele mai curajoase dintre noi, si nu va temeti sa „fiti vazute”? Atunci alegeti culori stridente, vizibile, care acum se poarta foarte simplu. Alegeti pantaloni in albastru navy, galben solar, sau roz neon. Nu trebuie sa va stresati cu o super asortare a intregului outfit. Este de ajuns partea de sus simpla, monocroma, si asta este tot. Nu faceti ceva gresit daca purtati accesorii gen cercei, coliere sau bratari in aceeasi nuanta ca si pantalonii.

Culori pastel pentru orice ocazie

Nu prea sunteti obisnuite sa experimentati, si in alegerea pieselor vestimentare ramaneti cu picioarele pe pamant? Atunci va vor castiga de partea lor culorile pastel, care evoca primavara. Puteti alege dintre galben, portocaliu, roz, violet, rosu, verde, sau chiar si nuante maro. Ganditi-va bine doar la ceea ce veti face in ziua respectiva. Daca aveti planificata o zi la iarba verde, probabil galbenul nu este chiar cea mai buna alegere, pentru ca se va murdari foarte repede. Insa aceste nuante sunt ideale atat la job, cat si la cafenea, sau la plimbare. Nu trebuie sa va temeti nici de o atentie prea mare, pentru ca ele sunt ceva mai asezate, mai linistite.

Motive florale, semn de anotimp calduros

Adorati pantalonii, si cu drag va adaptati trendului? Alegeti atunci pantaloni cu motive florale. Perioada in care ii purtau doar hippies este de mult apusa. In multe dintre colectiile designer-ilor de fashion veti vedea pantaloni cu talie inalta si crac mai scurt, cu motive florale. In crearea acestui outfit este valabila aceeasi regula ca si la culorile stridente.  Pantalonii in sine sunt de efect, asadar nu exagerati cu partea de sus, prea incarcata, ci alegeti topuri simple. 

Foto: Asos.