O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Mai, luna florilor, se stie ca este – la fel ca si aprilie – o luna capricioasa, cu ploi multe, de care ori ne bucuram asa cum este ea, in asteptarea verii, ori ne plangem fara vreun rezultat insa… Outfit-ul ales pentru vremea ploioasa ne poate influenta starea, in primul rand datorita confortului sau in caz contrar, disconfortului pe care ni-l poate da, dar si datorita culorilor alese, pentru ca ele ne pot influenta starea in zilele mohorate… In ce fel? Depinde doar de alegerile noastre! 

Culori de primavara pentru vreme mohorata

Toamna, multi trec deja de la nebunia de culori, direct la gri-ul sumbru. Urmeaza iarna, cand foarte multe dintre noi continua in acelasi timbru sumbru, de gri sau negru. Si-ar dori sa inceapa sa „poarte culori”, insa tot asteapta un semn de la vremea de afara. Nu va lasati influentate de vreme! Culorile pot fi purtate cu succes pe orice vreme, si in orice anotimp, nu doar in cele 2 respectiv 3 luni de vara, daca vor mai fi 3… In plus, culorile intr-o zi mohorata va pot anima starea, si ziua. Alegeti pelerine de ploaie si cizme galbene, sau rosii, la un outfit absolut obisnuit, si veti simti diferenta!

Come back-ul cizmelor de cauciuc!

Va amintiti de copilarie, cand saream prin balti fara nici o grija, si picioarele nu ni se udau? Pentru ca aveam nelipsitele cizme de cauciuc! Unul din simbolurile copilariei noastre este acum inapoi in moda, si in mare forta in ultimii ani deja in Europa! Alegeti cizme de calitate, din materiale usoare, pe care sa nici nu le simtiti in picioare! Ca de exemplu cele de la Crocs, extreeem de usoare, atat in varianta pentru mamici, cat si pentru copii, de la brandul spaniol Melissa, cizme elegante, sau de la Tommy Hilfiger, ghete foarte chic cu fermoar.

Ghete de ploaie Tommy Hilfiger – Differenta.ro

Crocs

Umbrele cu stil

Si desigur, piesa de rezistenta pentru vreme ploioasa, umbrela, care evident ca trebuie sa fie colorata, ori animata de motive vesele, pentru a spune o poveste… o poveste frumoasa, chiar si pe vreme ploioasa. Pentru ca povestile sunt frumoase la orice varsta, si pe orice vreme.

Umbrela Anekke – Differenta.ro

Umbrela Anekke – Differenta.ro

Umbrela Desigual – Differenta.ro

Alegeti o umbrela Anekke sau Desigual, si sunteti ready for the action! Sa inceapa ziua ploioasa, cu stil si eleganta! 😉

Foto: Pinterest.com, Differenta.ro