O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Din păcate, nimeni dintre noi nu este scutit de trecerea timpului peste corpul nostru. Îmbătrânirea este o parte integrantă a vieții noastre și, pe măsură ce îmbătrânim, suntem din ce în ce mai conștienți de acest fapt. Îmbătrânirea este mai accentuată pe pielea noastră, care în timp își pierde elasticitatea și scânteia sănătoasă.

Uitati de cosmeticele scumpe. Puteti „intineri” si cu cativa lei

Vă rog sa luați, desigur, cu rezerva acest lucru. Din câte știm, chiar și în vremurile avansate de astăzi, nu există nimic care să poată întoarce timpul, astfel încât sa primim inapoi cinci sau chiar zece ani. Păcat.

Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, din ce în ce mai mulți dintre noi devenim obiectul trucurilor publicitare ale producătorilor de o varietate de creme, seruri și uleiuri care promit un aspect mai tineresc în doar câteva zile. Sună tentant și greu de rezistat, dar când vezi prețul acestei „minuni”, aproape că te ia cu lesin.

Se poate si altfel. Și nu este nevoie să cheltuiți jumătate din salariu pentru aceste ajutoare miraculoase. Știm noi un mod mult mai bun și mai ieftin de a face pielea să arate mai tânără.

Retete „babesti” facute in casa

Nu vă temeti sa apelati la sfaturi si trucuri de la bunici, pentru o piele mai tanara. Știu ele ce spun …

Masca cu orez

Iubitoarele unei nutriții sănătoase (și nu doar ele) au cu siguranță făină de orez și lapte de orez acasă. Când amestecați aceste două ingrediente, obțineți un terci pe care îl aplicați pe față timp de 15 minute. Apoi, pur și simplu spălați-vă, și obțineți o piele mai moale, mai netedă și mai proaspătă.

Masca din miere si lamaie

Suntem sigure că veti găsi miere și lămâie acasă, nu? Dacă aveți ingredientele necesare, puteți începe să faceți o a mască pentru față. Se aplică pe fața spălată, și se lasă 25 de minute. Folosiți apă călduță pentru spălare, va fi mult mai plăcut. Și care va fi recompensa primita? O piele care să strălucească, la propriu!

Masca din oua si miere

Pentru o a treia masca, avem o rețetă pentru care aveti nevoie de două lucruri: miere și ou. Amestecati, creati o pastă, și aplicati-o, după cum știti deja, pe față. Gustul ei poate nu ar fi chiar cel mai bun, dar în ceea ce privește pielea noastra, va puteti aștepta la minunea de a o vedea ferma, neteda și fără riduri fine, după ce ati spălat această mască.

Foto: Unsplash.com.