O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Aveti cu siguranta si voi zile cand preferati sa fiti in pantaloni de trening de dimineata pana seara. Până în prezent, regulile stricte de etichetă, care au dat companiilor doar haine decente și elegante, ne-au împiedicat să facem acest lucru. Dar, în final, putem spune la revedere acestor reguli. Împreună cu elementele sportive, există la outfit-uri și pantaloni de trening pe care îi veți iubi la fel ca și noi!

Elemente sportive, care conduc lumea modei

De mult, se purtau corsete stramte, care nu lasau femeile sa respire. Desi moda s-a schimbat, a suportat tot felul de transformari, si este in continua miscare, a fost foarte mult timp valabila regula „pentru frumusete se sufera”, sau, in termeni populari romanesti, „sufera baba la frumusete”.  Aceasta asa zisa regula insa nu prea mai este de actualitate. Fiecare poate purta orice, in ce se simte si arata bine, si piesele sport sunt in mare trend acum si la un outift casual. Acum pantalonii de trening la topuri sau hanoracele la fuste sunt ceva normal si frecvent. Acum, pantalonii sport in care sa ne simtim si sa aratam stilate si feminine sunt visul nostru implinit.

Unica regula: partea de jos sport = partea de sus eleganta

Pantaloni de trening se gasesc in ziua de azi intr-o gama atat de diversa! Unele taieturi duc cu gandul la colanti, altii fac apoi un complet cu sacoul (o combinatie grozava). Pe oricare ii veti alege, exista o regula in asortarea, si anume, atunci cand partea de jos este sport, atunci partea de sus a tinutei trebuie sa fie musai eleganta. Asadar, in jos sport = sus elegant. 

Daca doriti sa creati un outfit potrivit pentru job, seful nu ar trece cu vederea faptul ca ati veni la sedinta in trening. Atunci, alegeti pentru pantalonii sport o helanca cu volane, careia ii puteti adauga niste accesorii grozave, si nimeni nu va avea nimic de comentat. Ce credeti despre acest trend? Cu ce combinati pantalonii de trening?

Foto: Unsplash.com.