O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
De când s-a născut Kaia, era clar trasat viitorul ei. Fiind fiica uneia dintre cele mai cunoscute supermodele ale anilor ’90 poate avea capcanele sale, dar, pe de altă parte, este minunat și aduce cu sine multe beneficii. Kaia are și un consilier în mama ei, datorită căreia stie miscarile in bransa. Cu toate acestea, Kaia nu are nevoie de sfaturi în materie de îmbrăcăminte, deoarece stabilește anumite tendințe. De asemenea, a încercat cum ar fi să devii designer de modă pentru o perioadă. A colaborat la colecție cu Karel Lagerfeld însuși.

Mica rebela

Kaia are doar optsprezece ani, situandu-se astfel inca printre adolescente. De asemenea, arată ca si garderoba ei, care este rebelă și abundand de tinerețe. Cu siguranță nu încearcă să adauge varstei, cu hainele. Pe scurt, poartă ce îi place și ce este potrivit vârstei. Nu are un stil distinctiv pe care il favorizeaza.

mladistva-moda-podle-kaiy-gerber-02
mladistva-moda-podle-kaiy-gerber-03
mladistva-moda-podle-kaiy-gerber-04

Cu pielea la vedere

Deoarece Kaia se poate lăuda cu o silueta subțire, nu trebuie să se îngrijoreze de taieturile îndrăznețe, care dezvăluie anumite părți ale corpului. Printre piesele ei preferate se numără crop top-urile. Pe de o parte sunt confortabile, iar pe de altă parte, pot fi purtate în multe feluri.

mladistva-moda-podle-kaiy-gerber-05
mladistva-moda-podle-kaiy-gerber-06

În ciuda vârstei sale, Kaia este o figură inspirationala. Când va termina cu modeling-ul, sperăm să devină designer de modă cu normă întreagă, și să ne prezinte propriile colecții.

Foto:Karl Lagerfeld, SPLASH NEWS, Getty Images.