O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Perioada sarcinii este cea mai frumoasa perioada din viata unei femei, fara doar si poate. Pe de alta parte insa, o putem descrie si ca fiind una dintre cele mai grele. Multe femei au sentimentul ca si-au pierdut din feminitate, ca nu mai sunt atragatoare, si, printre starile specifice sarcinii, si deplasarea greoaie, moda este poate ultimul lucru care le-ar putea interesa, pe multe dintre ele. Cum sa aratati elegante si chic si in perioada sarcinii? Inspirati-va de la vedete! 

In primul rand, unul dintre cele mai importante aspecte in perioada sarcinii este confortul. Renuntati la stiletto o perioada, la jeansii stramti care sugruma circulatia sangelui si burta, si alegeti piese elegante, stilate, dar confortabile si lejere. In jurul burtii nu ar trebui sa va stranga ceva. Alegeti mai bine colanti lejeri de calitate, cu o tunica lunga peste, sau rochii lejere, tricouri lungi, pulovere lungi rochie…

Daca doriti tinute mai selecte, va puteti inspira de la vedetele internationale, si de la celebritatile regale, pentru anumite ocazii.

De exemplu Miranda Kerr, inspirata in moda de bunica ei, nu s-a lasat mai prejos nici in perioada sarcinii, si a fost la fel de eleganta. Deja la a treia sarcina, are experienta si cu copiii, dar si cu moda din timpul sarcinii, am putea spune.

Iar fetele regale, ca de exemplu Kate Middleton sau cumnata ei, Meghan Markle, sau printesa Sofia a Suediei, sunt exemple concludente de eleganta clasica si stil, oriunde si oricand, chiar si in timpul sarcinii.

Inspirati-va, si bucurati-va cu stil de cea mai frumoasa perioada din viata! 😉