O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Chiar daca nu mai sunt poate obligatorii la scoala, outfiturile studentesti va pot inspira oricand. Si nu conteaza cat de bine ati terminat scoala. Lasati-va inspirati de stilul preppy, o combinatie superba intre eleganta sportiva, si trenduri atemporale.  

Preppy stilul nu este incepator!

O informație importantă: stilul preppy nu este un nou venit în lumea modei. Istoria se întoarce în anii cincizeci, când de faima acestui stil s-au îngrijit studenții Ligii Ivy. Studenții care au participat la cele mai prestigioase opt universități din nord-estul SUA, cu siguranță lor nu le lipsea flerul rafinat pentru moda, deși este adevărat că s-au inspirat mai mult din tendințele trecute, decât din cele recente.

Motive in carouri

Poate v-ati așteptat, poate nu. Indiferent daca da sau nu, voi menționa ca modelul în carouri poate apărea pe orice – rochie, fustă, geantă și pantaloni. Carourile sunt in voga!

Fusta plisata

Fusta plisata este semnul elevelor si studentelor americane, astfel incat chiar nu este de mirare ca se adauga acestei liste, si stilului preppy, unde isi are un loc asigurat.

Pulover cu anchior

Nici aceasta piesa clasica nu poate lipsi, acest lucru este sigur. Un pulover cu anchior il puteti purta practic la orice – imbracati-l la fusta, jeansi si colanti, si nu va temeti nici de combinatia cu pantaloni lungi, sau scurti.

Cum va place acest stil?

Foto: Pinterest.com.