O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Fiecare designer are propria sa viziune despre moda. Unii, în stilul lor, se identifică cu mainstream-ul, altii, dimpotrivă, ies în evidență și merg în felul lor. Și printre acești designeri se numără Marc Jacobs, care în noua sa colecție crede într-un „efect balon”.

Dragalasenia combinata cu extravaganta

Marc Jacobs a prezentat piese extravagante in noua sa colectie, piese in care fiecare femeie va arata ca o papusica. Marc a ales ca efect principal volumul, pe care l-a folosit in toata colectia, la fuste, rochii, pardesiuri, pantaloni, toate in stil voluminos, datorita caruia femeia va avea un efect de silueta maruntica.

Unii pot avea impresia ca piesele colectiei sale au efect de sac pe care modelele l-au aruncat pe ele. Observati insa perfectiunea sub forma unor detalii inedite ca fulgi, dantela, sau volane, care fiecarei piese separat ii acorda acel farmec aparte.

Celebritatile adora acest stil

Printre iubitoarele acestui stil o regasim de exemplu pe actrita si modelul Hailey Baldwin (acum deja Bieber). Acest model poarta adesea haine in taietura balon, indiferent daca este vorba despre o tinuta de ocazie, sau mai sport. Cel putin la ea, aceasta colectie cu siguranta va avea succes, dar suntem convinsi ca nu numai in cazul ei…

Anii ’80 si trendurile actuale

Designer-ul de moda Marc Jacobs nu tine secreta inspiratia sa in trendurile modei, in special pe cea a anilor ’80. Colectia sa este o combinatie intre anii ‘ 80 si trendurile modei actuale, cum ar fi de exemplu reintorsul in moda leopard, pe care Marc l-a folosit la crearea jachetelor bleizer.

Foto: facebook.com/marcjacobsintl.