O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Cantareata Katy Perry este cunoscuta – in ceea ce priveste frizurile – datorita schimbarilor majore si a experimentelor de care are parte parul sau. A incercat o multime de tunsori, dar si de culori de par, nu se teme de schimbare sau de culori extravagante, cum ar fi movul, albastrul, sau rozul neon. In plus, totul ii sta bine, iar outfit-urile si le asorteaza perfect cu nuanta de par. Lasati-va inspirate de ea, si de curajul ei!

Aceasta nuanta este cea mai recenta abordare a lui Katy, si, dupa parerea noastra, ii vine cel mai bine. Si apoi tonul rece de blond, care o avantajeaza. Insa in aceasta nuanta ne-a placut mai mult cu parul scurt, pentru ca i se evidentiau trasaturile frumoase ale fetei, si, paradoxal, cu aceasta tunsoare este mult mai feminina decat cu parul lung. Ce credeti voi?

Extravaganta pe primul loc

Katy Perry a fost mereu o stea. Desi a trecut prin multe, increderea ei de sine o putem doar admira. Cine altcineva (cu exceptia colegei Lady Gaga) are un astfel de curaj in a experimenta asa extravagante in materie de par? Katy este cunoscuta si pentru faptul ca, odata cu fiecare album scos, sau cu un nou hit pe piata, apare in promo cu o noua frizura.

Roz ca Barbie

Katy adora rozul. Si il adora intr-atat, incat a avut de nenumarate ori parul roz. De la tandrul gold rose, care o prinde superb, pana la roz neon, in care nimeni nu o trece cu vederea. Vom vedea cum ne va surprinde Katy data viitoare, sunteti curiosi?

 

Foto: Instagram.com/KatyPerry, Facebook.com/KatyPerry.