O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Victoria Beckham este o femeie cu multe talente. Cu o cariera de succes in lumea muzicii, care, desi a apus, ea nu a stat pe tusa, si s-a reorientat catre pasiunea ei cea mare, moda. În momentul de față este un om de afaceri și designer de modă de mare succes. Ea este pe bună dreptate mândră de colecțiile sale de modă, care se vand foarte bine. Dar este și mai mândra de copiii ei. Unica ei fiică, Harper, este copia ei fidelă, și una dintre cele mai stilate fetite din showbiz.

Un mic fashion icon

Nu degeaba se zice ca aschia nu sare departe de trunchi. Harper a fost înconjurată de modă inca de mica, de când mama ei Victoria a început să o îmbrace în ținute elegante. Se pare că s-a obișnuit cu ele repede și, evident, se bucură de faptul că poate straluci la evenimente sociale.

Sincer, unele dintre ținutele ei pot fi invidiate chiar si de femei adulte. Dar nu vrem să știm câți bani se duc in dulapul micutei Harper. Dar pentru că Victoria este designer, cu siguranță nu vrea decât ce este mai bun pentru fiica ei.

 

Cand are loc o prezentare a unei noi colectii de moda a Victoriei, micuta Harper, ca si intreaga familie, este prezenta sa o sustina. Desigur, imbracati în cele mai bune haine. Cea mai recentă colecție a fost prezentată acum câteva zile, iar Harper a strălucit într-o frumoasă rochie cu flori. Nu putem spune cu siguranță dacă își alege singură hainele, sau Victoria are cuvântul decisiv. Oricum, se pare că viitorul ne asigura un nou designer de suuces. Are toate sansele, si cu siguranță toate condițiile necesare pentru a face acest lucru.

Foto: Instagram.