O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Brandul de pantofi eleganti pentru femei Grendha impresionează fiecare iubitoare de piese de modă atemporale. Pantofii Grendha sunt ideali pentru o purtare casual, pentru orice outfit de modă. Brandul a fost creat în Brazilia în 1971 și oferă flip flops, sandale, papuci și alte tipuri de incaltari de vara, pentru femeile de toate vârstele care doresc piese confortabile si stilate pentru sezonul cald, primavara/vara. 

- Grendha

Grendha – Differenta.ro

Calitatea principala al pantofilor Grendha este unicitatea, decorarea bogată, și accesibilitatea. Pantofii Grendha sunt fermecători nu doar la privit, ci și pentru picior. Sunt cât se poate de confortabili. Fiecare pereche de pantofi Grendha este fabricata din material sintetic care se adaptează formei piciorului. Materialul este ușor, durabil, si, in plus, 100% reciclabil. Pantofii au o talpa flexibila, asa ca veti uita aproape ca ii aveti in picioare.

Design-ul exotic al acestor piese de moda l-au indragit si vedetele, care s-au unit cu brandul, și si-au creat propria colecție. Vedete cum ar fi Shakira sau Ivete Sangalo. Pe scurt, pantofii Grendha nu ar trebui să lipseasca din raftul de pantofi vara aceasta.

- Grendha

- Grendha

Sursa: Differenta.ro