O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

In sfarsit primavara, si odata cu ea incercam sa obtinem inspiratie cu privire la trendurile 2019. Pregatiti-va sa fiti fresh, pentru ca printre culorile interesante ale primaverii 2019 se afla galbenul neon, care ne va da maxima energie. Va place, o veti purta? 

Neon deja de cateva sezoane

Nuantele neon in moda sunt foarte jucause, si garderobele noastre le cunosc deja de cateva sezoane. In trecut le-au schimbat nuantele pastel, care erau mai decente, mai calme, anul acesta din nou trenduri vesele in moda, care incep cu nuantele galben neon.

 

Denim si neon impreuna

Galbenul neon se asorteaza grozav cu denimul, in special cu cel inchis la culoare, pentru a obtine si un contrast mai puternic. Jeans-ii inchisi la culoare in combinatie cu un top galben neon  si o camasa din denim creeaza un outfit perfect.

Accesorii tactice

Cu tonul distinctiv al neonului, galbenul va lumina orice tinuta. Dacă nu aveti starea de spirit pentru a privi lung în fața sifonierului, și a alege ce să purtați, pariați pe negrul atemporal, care este un pariu sigur. Puteți fi îmbrăcati în negru de la cap până în picioare, si nu veti lasa impresia de inmormantare, pentru ca veti asorta perfect si veti anima outfit-ul cu un accesoriu tactic în galben neon.

Sfat: trendul borsetelor a ajuns si la noi anul trecut. Încearcă o borseta neon la outfit-ul tau, si vei fi  inconfundabila. Poti asorta la ea si unghii neon, o caciula neon, sau ceva detalii de machiaj,  si vei fi perfecta! 😉

Sursa: Unsplash.com, Fashionmagazin.cz