O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Youtube este un fenomen cu o popularitate uriasa. Indiferent daca este vorba de videoclipuri de muzica, sau sfaturi si idei despre cum sa face una sau alta, putem pierde multe ore urmarind tot felul de video-uri. Ne pot insa ajuta aceste video si in moda? Cu siguranta, Am ales pentru voi cateva vlogger-ite a caror prezentare nu este doar despre ce si-au mai cumparat nou.

 

Patricia Bright

Daca ezitati intre e-shopuri de moda, care este bun si care nu prea, Patricia va sfatuieste. Scopul principal al video-urilor ei este a proba haine de la diverse e-shopuri de moda, pe care ulterior le analizeaza si le da un feedback. Asadar, nu va vor scapa detalii despre transportul nedemn de încredere, materiale nu foarte de calitate, si astfel de aspecte care pe oameni ii intereseaza. In plus, video-urile ei distreaza foarte tare.

Naomi Boyer

Naomi va invata cum sa va construiti garderoba, ce piese de baza nu ar trebui sa lipseasca, ce greseli de moda sa evitati, si multe alte lucruri interesante. Urmareste cu atentie trend-urile, astfel incat asteptati-va ca pe canalul ei sa gasiti sfaturi extrem de utile.

Marlena Stell

Daca va numarati printre femeile cu forme pline, atunci nu ar trebui sa o treceti cu vederea pe vlogger-ita Marlena Stell, care inlatura mituri si prejudecati. O femeie cu forme pline nu se poate imbraca frumos si cu stil? Complet neadevarat! Marlena este un exemplu in sine, si ne arata ca se poate!

În zilele noastre, internetul este literalmente suprasaturat cu videoclipuri de modă. Cu toate acestea, autorii lor sunt adesea incapabili să creeze conținut de înaltă calitate, prin care să-și convinga publicul, însa recomandarea noastra de astazi nu va va dezamăgi, cu siguranță.

Foto: Unsplash.com, Instagram