O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Stiti sa purtati dantela?

Pentru unele femei, dantela este sinonim cu lascivitatea, cu ceva ieftin. Sunt multe pareri care sustin ca poarta dantela doar femeile care isi doresc atentie, si care doresc sa cucereasca priviri.

Dupa pararea mea personala, nimic mai eronat. Este adevarat ca dantela resuseste sa atraga priviri, este sexy, dar nu este vulgara, este romantica si feminina. Te face sa te simti si sa arati mult mai feminina, cu siguranta! Trebuie insa sa stii sa o porti. Voi, stiti?

 Rochiile din dantela creeaza zane senzuale

Aveti in garderoba cel putin o rochie din dantela? Daca nu, este mare pacat! Rochiile ne fac sa ne simtim si sa aratam extrem de feminine, ca niste zeite. Iar rochiile din dantela nu ar trebui sa lipseasca, ne transforma in niste zane superbe, romantice, elegante, senzuale.krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-03

krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-07

Bluzele impodobite cu dantela, pentru orice ocazie

O alta piesa care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei femei este bluza din dantela. Nu este vorba de vreo bluza plictisitoare de office, ci de o piesa extrem de interesanta.

Cu o astfel de piesa puteti merge si la job, unde veti arata ca nu sunteti un soricel gri de birou, cu siguranta.

Alungiti silueta cu un overal

Un overal, mai exact o salopeta, este o piesa extrem de indragita si de confortabila. Este o piesa universala, si extrem de trendy. In afara de aceste aspecte, un overal lung, in culorile potrivit alese, reuseste sa alungeasca optic silueta, ceea ce este o veste excelenta pentru cele dintre noi care nu sunt multumite de inaltimea avuta.

Adaugati unui outfit confortabil o dantela senzuala, si obtineti imediat un outfit care intoarce capete. Il puteti purta la un outfit casual, dar si la o cina.

krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-08
krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-01

Jeansi un pic altfel

Jeansii, adorati de toate femeile, pentru confort si forma pe care o dau siluetei. Insa ne-am saturat de cei clasici, si ne-am dori ceva mai atipic, care sa ne scoata un pic din tipare. Aici intervine din nou dantela, care adauga unui design clasic, extravaganta de care aveati nevoie.

krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-09
krajka-umi-byt-sexy-i-romanticka-naucte-se-ji-nosit-10

Foto: Pinterest.