O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

O bag, dragostea urbana din plastic care a cucerit mii de femei din intreaga lume, implicit, si din Romania. Sunt multe variante pe piata, dar stiti cum sa deosebiti variantele fake de cele originale? Cateva sfaturi si tipuri pentru dvs, pentru a alege corect si in cunostinta de cauza gentile colorate preferate, mai ales ca vara este aproape, si suntem siguri ca aveti deja in plan variante colorate, si imaginatia nu va da pace, incercand sa creeze tot felul de combinatii. 

Alegeti un magazin sau e-shop autorizat

Prima regula in alegerea unui produs original, nu numai in cazul O bag, este aceea de a alege un magazin sau un e-shop autorizat in a vinde aceste produse originale. Asadar, un distribuitor autorizat al brandului respectiv. Nu puteti cumpara din piata, sau de pe Facebook, de la vreo persoana fizica, sau de la vreun presupus e-shop care de fapt nu exista, asteptand si sperand ca nu veti da banii pe vreun plastic ieftin, de proasta calitate. Ceea ce ne duce la punctul urmator…

 

Verificati materialul la cumparare

Cu siguranta se va observa o diferenta vizibila intre un plastic ieftin, subtire, care se turteste si se indoaie, si plasticul din care este creat O bag, numit EVA (ethylen vinyl acetat), un plastic pe care Emanuele Magenta, creatorul O bag l-a vrut a fi flexibil, usor, durabil si lavabil, si asa i-a si reusit. Diferenta dintre un plastic ieftin, de la chinezi, si plasticul O bag-ului original o veti sesiza imediat cum veti primi produsul, fara a fi nevoie sa fiti experte ale acestui material.

Comparati pretul de cumparare

Evident ca o geanta din plastic care costa 100 de lei nu are cum sa fie original. In primul rand, ganditi-va numai mana de lucru, materialul, apoi transportul din Italia de la producator. Comparati preturile intre e-shopuri, nu am cum sa fie diferente foarte mari intre preturi.

Masurile gentii

Masurile sunt plus minus la fel, difera insa de fiecare e-shop cum masoara geanta, daca strict pe linie pana la margine, sau si putin circumferinta, pentru ca fiind o geanta cu o forma care se rotunjeste usor jos, nu este cu colturi fixe, fiecare masoara usor diferit. In plus, uneori sunt mici diferente si din tiparul de fabricatie al brandului, daca in alta colectie au un tipar usor diferit.

 

Sigla brandului

Si in ultimul rand, dar destul de important si acest aspect, sigla brandului, care se afla si pe fata si pe verso, destul de vizibil tiparita. In plus inauntru, in fundul gentii, este stampila brandului O bag, si firma care o produce, Fullspot.it, O bag Store, sau alte reprezentante O bag. Italia este tara care produce aceste genti minunat colorate. In al doilea rand, si sacul interior pe care il achizitionati are pe fermoar logo-ul O bag, semn al originalitatii. Acum, ca am invatat cum sa recunoastem un O bag original, haideti sa cream cele mai inedite genti pentru vara aceasta 😉

Sursa: Differenta.