O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Lunile de toamna sunt pline de culoare, iar temperaturile oscilante. Cand e cald, cand e ploaie, cand e foarte frig dimineata… Daca o parte a corpului poate fi afectata in mod direct de aceste oscilatii, aceea este – pielea noastra. Cum sa ne pregatim mai bine pentru vremea rece?

Protectia tenului inainte de iarna

Suntem siguri ca nu mai este nevoie sa accentuam faptul ca schimbarile de clima, si gerul diminetilor din aceasta vreme, pot afecta foarte tare tenul. Pielea in aceasta perioada necesita mai multa atentie din partea noastra. De aceea, in articolul de astazi, vom invata cum sa ne pregatim pielea pentru iarna.

Ajutorul nr.1: hidratarea

Hidratarea este esentiala tot anul, de aceea, nu ar trebui sa va mire faptul ca apelam la ea si in zilele colorate de toamna. Cand afara este rece, automat, pielea isi pierde umezeala naturala, asa incat este nevoie sa completam sub forma de hidratare. Investiti in produse hidratatante de calitate, si nu neglijati acest aspect!

Ajutorul nr.2: demachiantul

Credeati ca demachiantul nu este atat de important? Ba, desigur ca este important! In timpul zilelor calduroase de vara, puteti folosi unul sub forma de gel, insa toamna, puteti uita de gel, si sa il schimbati cu unul sub forma de crema – cel mai bine ar fi sa alegeti un lapte demachiant, este cel mai potrivit.

Ajutorul nr.3: protectia

Când este vară, pentru majoritatea dintre noi este un lucru sigur să ne protejăm pielea cu produse cu factor UV. Dar când vara spune „la revedere”, ascundem sau aruncam toate aceste produse, cu convingerea că nu mai avem nevoie de ele în toamnă, pentru că nu ne vom mai bucura de soare până primăvara viitoare. Greșit. Protecția împotriva radiațiilor UV este importantă chiar și în această perioadă, când soarele nu are o astfel de rezistență, dar totuși poate dăuna.

Foto: Unsplash.com, Pixabay.com.