O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Fiecare dintre noi – aproape – isi doreste un par lung, sanatos si stralucitor. Insa sunt printre noi si femei carora cresterea parului le da mari batai de cap, pentru ca parul lor pur si simplu refuza sa creasca asa cum ar trebui. Pentru ele am scris acest articol, pentru a le ajuta in a-si indeplini visul. Pentru ca se poate!

Ce ajuta la cresterea parului? Incercati aceste „trucuri”

Ce ati spune daca v-as zice ca exista sfaturi, trucuri si pasi, care ajuta la cresterea mai rapida a  parului? V-ar bucura acest lucru? Ati aprecia? V-ar interesa? In acest caz, cititi mai departe!

Truc nr.1: ingrasamant pentru par

Aș paria că la auzul cuvântului „îngrășământ”, ati citit de 2ori… Gresesc? Este adevărat că termenul îngrășământ pentru păr nu sună atrăgător, dar vă pot asigura că nimeni nu va dori să aplicati vreo prostie neplăcuta si mirositoare pe cap.

Ingrasamantul pentru par este, cu toate acestea, sub forma unor pastile speciale, masti, sampoane, sau conditionere, care in ziua de azi se gasesc nu doar in drogherii, dar si in farmacii, si cu siguranta aveti de unde alege. Scopul lor este de a ajuta la cresterea parului, si de a imbunatati calitatea acestuia.

Truc nr. 2: alimentatie echilibrata

S-ar putea să vă gândiți ca prea des se face referire la o dietă variată și echilibrată, însă ati fi uimite câte femei nu pun importanta pe acest aspect, si nu sunt constiente de faptul că,  compoziția dietei lor are un impact semnificativ asupra modului în care arată părul.

Dacă doriți ca părul să crească mai lung, mai dens și sănătos, încercați să includeți alimente care conțin vitamine importante – în special vitaminele A, B12, B13, C și vitamina E, care au un efect pozitiv asupra creșterii părului. Ar fi pacat sa lipseasca din dieta dvs.

Truc nr. 3: scurtarea periodica

Și acum, cu mâna pe inimă: când a fost ultima dată când v-ati tăiat varfurile? Dacă vă amintiți doar vag, în cel mai rău caz daca a fost anul trecut, atunci ar trebui sa cam luati masuri.

A trece pe la coafor, pentru scurtarea parului/varfurilor, este de datoria oricarei femei care isi doreste un par de calitate, gros, sanatos, si cu volum. Minim de 2x pe an trebuie sa programati scurtarea varfurilor, ideal ar fi la fiecare 3 luni…

Foto: Pixabay.com.