O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
În 2017, Cristiano Ronaldo era cel mai bine plătit sportiv, cu peste 93 de milioane de dolari pe an. Un an mai târziu, au fost chiar 108 milioane, dar această sumă a fost suficientă doar pentru locul al treilea în clasamentul celor mai bine plătiți sportivi din lume.

Dar Cristiano nu câștigă totul din fotbal. Până la o treime din venituri sunt generate prin colaborarea cu diverse branduri, dintre care ies în evidență cele din modă. Deci, care este legătura unei celebre vedete de fotbal cu moda?

Nike a semnat cu Ronaldo la fel ca si cu diavolul – pe 10 ani

Cristiano Ronaldo este doar a treia vedetă sportivă cu care Nike a semnat o afacere pe termen lung. Ei și Ronaldo au o durată de cel puțin 10 sezoane, și valorează 162 de milioane de euro. Brandul îi va plăti recompensa treptat, la intervale de an. Poate câștiga alte bonusuri suplimentare interesante în cadrul contractului său, pentru realizările din carieră.

Boxeri cu CR7

Colaborarea semnificativă anterioară este și cu producătorul scandinav de lenjerie JBS Textile Group și cu designerul de modă din New York, Richard Chain. Brandul CR7, care detine inițialele fotbalistului și numărul său de tricou, este o gamă de lenjerie și șosete elegante pentru bărbați.

 Ronaldo are si propriul brand de incaltaminte

În 2015, Cristiano și-a lansat propriul brand de pantofi. Vă așteptați la pantofi sport? Atunci nu ati ghicit deloc! Este într-adevăr o colecție completă pentru bărbați, cu încălțăminte formală și pantofi de costum, espadrile, pantofi casual, și accesorii vestimentare.

Ronaldo in pat

O altă colaborare se referă la textile, dar numai în ceea ce privește moda interioară. Cristiano alunecă direct in pat. El a semnat un parteneriat cu Elite Team, un distribuitor de pături sport de lux Denali.

Fashion star sport fără propriul parfum? De neconceput!

Și astfel în 2015 a văzut lumina zilei parfumul mondial numit Eden Parfums. Astăzi, Cristiano are trei parfumuri proprii: CR7, Legacy și Legacy Private Edition.

Un barbat care stie ce anume – pentru matreata

Parfumurile personalizate nu sunt singurele produse cosmetice. În 2014 s-a născut cooperarea cu Clear. Și așa, astăzi, Ronaldo se poate lăuda cu un șampon antimătreață în portofoliul său.

Timpul trece…

Și Ronaldo a semnat cu un alt brand de modă în 2014. Aceasta este Tag Heuer. Este interesant faptul că astăzi, brandul aparține conglomeratului LVMH.

Nu doar un icon fashion

Cu toate acestea, Ronaldo cooperează și cu alte branduri din afara sectorului modei. Celebrul fotbalist este ambasadorul rețelei sportive DAZN. De asemenea, și-a fondat propriile hoteluri Pestana CR7 Lifestyles, cu lanțul hotelier portughez Pestana. Este ambasador pentru Egyptian Steel, Poker Stars, partener în Abbott – o companie de donare de sânge și plasmă, partener al fundatiilor Salvați Copiii, American Tourister, Panzer Glass și Smaaash Entertainment. Un parteneriat interesant este cooperarea cu Herbalife. În trecut vom găsi si alte branduri cu care a lucrat Cristiano Ronaldo.

Putem spune despre Cristiano Ronaldo ca este „doar” un superstar in fotbal?