O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sutienul sub rochia de mireasa ar trebui sa fie confortabil, pentru a va simti bine toata ziua, si poate si toata noaptea. In plus, ar trebui sa fie atragator din punct de vedere estetic, pentru a-l impresiona in noaptea nuntii pe proaspatul sot. Noi va sfatuim ce tip de sutien sa alegeti.

Aveti rochia, la rand este acum sutienul!

Se apropie ziua D și, cel mai important (adica mirele, si rochia de mireasă) este deja selectat. Felicitări, alegerea rochiei nu este întotdeauna un lucru simplu, asadar, dacă o aveți deja, vă puteți relaxa. Acum vă așteaptă o altă sarcină importantă, aceasta fiind alegerea sutienului potrivit pe sub rochia de mireasă. Credeti-ne, poate fi și aceasta o cursa lunga, mai ales dacă va doriti să găsiti o piesă care se potrivește perfect, sa fie si confortabilă, romantică și seducătoare. O asa combinatie, nu-i chiar asa simplu de gasit!

Inchidere la gat

Dacă aveți o rochie de mireasă cu inchidere la gat, trebuie să vă adaptati si sutienul. Ar fi de bun gust dacă umerii ar ramane liberi. Ar fi de prost gust sa vi se vada de sub rochie bretelele sutienului. În același timp, dacă aveți sanii mai mari, nu este chiar convenabil să luați un sutien fără bretele, deoarece sânii ar putea să nu-și păstreze forma. Astfel, sutienul cu fixare la gât este o alegere clară.

Detalii la spate

Ați ales o rochie de mireasă cu detalii interesante la spate? Rochiile care au dantelă la spate sunt superbe, si lor li se potrivesc sutiene cu spatele frumos.

Fara bretele

Pe sub rochiile fara bretele, se potrivesc, evident, sutiene/bustiere fara bretele. Sutienul fara bretele nu trebuie sa fie neinteresant si plictisitor, de exemplu aceste doua piese arata foarte frumos, si chiar lipsa bretelelor nu le ia din frumusete.

Design simplu

Dacă nu doriți sa va stresati prea tare, cea mai simplă alegere este un sutien alb obișnuit. Nu veti alege gresit cu el, asa ca nu va faceti griji. În plus, un sutien simplu și nedecorat il veti aprecia si mai mult atunci când in ziua nuntii veti alege o rochie fluida, sub care ar putea fi vizibil modelul sutienului.

Cu dantela

Clasica pe care va puteti baza, sunt sutienele cu dantela. Arata foarte bine, sunt sexy, atragatoare, si senzuale, asa ca in noaptea nuntii veti face impresie intr-o astfel de piesa. Cu un sutien cu dantela veti avea de castigat.

Foto: Pixabay.com, H&M.