O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
 O fata umflata, cu siguranta nu este ceva ce ne dorim sa vedem dimineata in oglinda. Pricina unei fete umflate poate fi diversa – cuiva i se umfla din cauza temperaturilor inalte, altcuiva, din cauza retentiei de apa a corpului, iar altora, dupa o noapte lunga si dificila fizic. Daca si dvs vi se intampla ca dimineata sa va treziti cu fata umflata, lucru evident neplacut, atunci acest articol este chiar pentru dvs!

Pliculete reci cu ceai verde

Ca si prim sfat pentru fata umflata, care poate speria si poate fi extrem de neplacuta, il avem chiar de la bunicile noastre. Toata magia se afla in pliculetele de ceai verde. Lasati-le la scurs, si puneti-le timp de cateva minute in frigider. In timp ce savurati ceaiul proaspat, plicurile se racesc, si sunt apoi perfecte pentru a le folosi. Lasati-le sa actioneze timp de 20 de minute, timp in care puteti avea picioarele ridicate mai sus decat trupul, si puteti asculta in liniste stirile de dimineata. Le inlaturati apoi, si clatiti fata cu apa rece.

Soc de gheata

Daca fata dvs nu are aspectul pe care vi-l doriti dimineata, venim cu al doilea sfat: oferiti-i un soc zdravan, sub forma unor cuburi de gheata aplicate direct pe fata. Desigur, apa rece pe fata la prima ora nu este vreo mare placere, insa noi garantam ca este exact ceea ce fata dvs umflata are nevoie. Pentru efecte vizibile, recomandam repetarea acestui „tratament” de cateva ori in acea dimineata, si fata si forma ei se vor intoarce numaidecat la starea normala.

Masaj usor cu ulei

Daca va permite timpul dimineata, aplicati fetei dvs un tratament cu ulei. Puteti folosi orice fel de ulei – recomandam de exemplu uleiul de cocos, de mandale, sau de masline.

Masajul va declanșa sistemul limfatic, determinând descărcarea excesului de fluide care sunt ținute în față, și se deplasează la ganglionii limfatici ai gâtului. In acest caz, umflatura se retrage.

Salata obisnuita de castraveti

Cu siguranta ati mai vazut si in reviste, si la tv, dar si la dvs in casa, feliile de castravete puse pe fata. Cu siguranta aveti amintiri in legatura cu acest aspect. Nu doar ca asigura hidratarea tenului, datorita continutului mare de apa al acestuia, dar daca il luati direct din frigider, acesta va ajuta si la dezumflarea fetei. Ce alte trucuri mai stiti? 🙂

Foto: Pixabay.com.