O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Rochia de mireasa, spune o regula nescrisa, se alege o data in viata, iar multe dintre noi se ghideaza inca dupa aceasta regula. Asadar, este normal sa fim extrem de atente, de pretentioase, daca vreti, pana cand gasim rochia perfecta. Alegerea rochiei de mireasa nu este deloc o treaba usoara. Si aici se pot intampla o multime de greseli, care pot deteriora look-ul total. De aceea, atentie la ce anume trebuie sa evitati!

Alegerea rochiei prea devreme

Organizarea unei nunti nu-i chiar asa, o nimica toata. Acestei zile unice i se dedica multa organizare si multe planuri. Din acest motiv, viitoarele neveste nu vor sa lase nimic la voia intamplarii, asadar, nici rochia pe ultima suta de metri.

Insa frecvent se intampla ca viitoarele neveste sa isi cumpere rochiile cu multe luni inainte de nunta, ceea ce la prima vedere poate parea un pas rezonabil, insa pe de alta parte reprezinta un risc major, in sensul ca pana la nunta se poate intampla sa slabiti foarte tare, sau sa va ingrasati mult, si rochia sa nu va mai vina, sau, si mai rau, sa nu va mai placa peste cateva luni.

Depasiti bugetul financiar

O nunta nu este ieftină. Unii dintre noi sunt capabili să cheltuiasca pentru o nunta chiar si sute de milioane. Deși mulți vor stabili în prealabil un buget clar, adesea se întâmplă ca miresele, atunci când își aleg rochiile, sa plateasca în plus mult mai mult decât era planificat inițial.

Dacă aveți o rezervă financiară pe care vă puteți permite să o folositi, atunci nu-i nimic. Dar mai rău este atunci cand va cheltuiti toate economiile pentru nunta, și mergeti cu mult dincolo de buget doar pentru a va cumpăra hainele, nu pentru altceva.

Nu va pasa de marimea potrivita

Nu doar odata s-a intamplat ca viitoarea nevasta sa puna ochii pe o rochie pentru ca pur si simplu ii place foarte mult, desi nu prea ii vine. Cand este vorba insa de rochia de nunta, nu incape loc de „poate”, sau de „merge si asa”…

Pentru ca ulterior nu va veti simti bine in rochia aleasa, ori va va strange corsetul, ori orice alt inconvenient, peste care va ganditi ca veti trece in ziua nuntii. Mai bine nu cumparati rochia respectiva!

Va lasati sfatuite de multi oameni

Este normal ca, avand in vedere ca dorim sa o imbracam o data in viata, sa ne dorim sa ne simtim si sa aratam perfect in rochia de mireasa. Ne dorim sa fim cele mai frumoase, toata lumea sa ramana cu gura cascata, iar amintirea imaginii noastre in rochie de mireasa sa ramana in amintirea tuturor, dar si in pozele de album.  Nu este de mirare atunci ca viitoarele neveste cer sfaturile mamelor, prietenelor, soacrelor…

Pe de o parte este O.K., ca ne pot sfatui. Pe de alta parte insa, cu cat mai multi oameni isi spun parerea, cu atat mai impartite si mai diverse sunt parerile, iar noi, ca viitoare mirese, cu atat mai debusolate. Pentru ca, stiti cum se spune: „cate capete, atatea pareri”… Asadar, luati cu dvs doar pe mama, si pe cea mai buna prietena, si alegeti rochia perfecta, pentru o zi perfecta, de neuitat! 😉

Foto: Pixabay.com.