O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.
Orice iubitor de modă ar trebui să ia în considerare cu siguranță cumpărarea a cel puțin câtorva cărți despre cele mai cunoscute branduri de modă și fashion icon-uri. Nu doar funcționează în fiecare bibliotecă și interior ca un plus elegant – principalul este ca ele – cărțile – poartă multă înțelepciune și atracții. Consultați lista noastră de cărți de modă interesante, și anunțați-ne în comentarii despre cele pe care credeti că le-am uitat.

Louis Vuitton City Bags: A Natural History

Veți afla despre întreaga istorie a uneia dintre cele mai luxoase case de modă, dar și cum a început totul în 1900, când Louis Vuitton a început să proiecteze genți cu un logo iconic, care este sinonim cu luxul până în prezent.

Karl Lagerfeld

Cine nu l-ar iubi pe Karl Lagerfeld. Întreaga lume a acceptat greu moartea sa, iar în industria modei absența lui este foarte simtita. Dacă v-a plăcut creatia sa, cartea Karl Lagerfeld vă va mulțumi cu siguranță.

Dior: Biografia unui celebru designer de moda

Dior – lux si extravaganta. Deși toate lucrările pot fi rezumate în două cuvinte, această carte vă va oferi o biografie completă a celebrului designer de modă și lucruri interesante, pe care nu le veți găsi în altă parte. O carte ideală pentru serile viitoare de toamnă, ce spuneți?

Coco Chanel

O monografie despre un cunoscut designer de modă care a dovedit lumii întregi că și femeile pot avea un nume mare. În monografia despre Coco Chanel îi puteți vedea fotografiile personale și schițele desenelor sale.

Foto: Pinterest.com.