O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Brandul popular de genți de plastic italiene O Bag este deja în mâinile a mii de femei din întreaga lume. Să recunoaștem că dependența se produce pe loc. O Bag, în afară de cele 10 nuanțe pe care le aveti deja în colecție, prezinta multe noutati anul acesta, iar noi suntem cu siguranta incantate de orice noutate. Gențile acestea au cel puțin un avantaj uimitor, si anume faptul ca le putem construi noi înșine, conform ideilor noastre, iar colecția se extinde constant. Ce culori și forme sunt acum în trend? Haideti sa aflam! 

Tendințele actuale sunt dominate de culoarea galbenă și nuanțe similare. Deci, nu e de mirare că actuala tendinta hot este Curry. Aceasta nuanta nu doar ca anima orice tinuta, dar este si ușor de combinat. Indiferent dacă alegeți mânere din imitație de piele negre sau albe din sfoara, va arata la fel de bine.

Și care forme ale corpurilor O Bag sunt acum în top? O Square, O Moon, O Twist, O’50, sau Urban? Deși poate asa veti crede la prima vedere, O Twist nu este doar pentru plaja, este de asemenea potrivita pentru o purtare casual. Putem spune cu certitudine că forma maximalistă a modelului Urban vă va încânta, acesta se deosebește de corpul standard prin partea superioara extinsa.

Această formă elegantă este perfect potrivită pentru un look business. Nu în ultimul rând, forma ovală O’50 sau forma dreptunghiulara O Square vă vor inspira, de asemenea.

Iar daca preferati varianta clasica, trebuie sa aveti in vedere faptul ca a revenit in atentia tuturor O bag clasic negru, care arata divin, stilat, de lux in combinatie cu manere din piele sintetica aramii sau aurii, safe clasic cu manere negre, si foarte feminin cu manere rosii din piele sintetica. Iar in combinatia alb negru, ce mai putem adauga? Este combinatia care va scoate din orice incurcatura, iar e-shopul Differenta.ro le are pe toate, la preturi mai mult decat decente, si in plus, toate produsele in stoc, si doar piese originale!

Care este O bag-ul vostru preferat? 😉

Sursa: Differenta.ro, foto Differenta.ro