O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Sutienele sport sunt, mai presus de orice, pentru a ne asigura confort in timpul sportului, fara a crea pielii nici cel mai mic disconfort. Sutienul sport ar trebui sa fie suficient de solid si fix, pentru ca sanii sa nu „sara” in timpul exercitiilor, si suficient de confortabil, incat sa nu simtiti ca il aveti. Suficient de aerisibil, dintr-un material de calitate superioara, pentru a estompa senzatia de transpiratie. Majoritatea femeilor au impresia că sutienele sport sunt pur funcționale, și aspectul lor nu contează. Dar nu este chiar adevărat.

Conteaza si design-ul

Printre alte calitati ale lor, sutienele sport sunt si frumoase ca design. Mai ales dacă nu doriți să il ascundeți, daca doriți să-l arătați. Prin urmare, alegeți un sutien sport nu numai în funcție de material, dimensiunea corectă și tăietura confortabilă, dar și de felul în care arată.

Cum sa alegem corect?

Alegerea unui sutien sport nu este doar asa, pur si simplu. Nu este o chestiune de cinci minute, când zburați printre ofertele din magazine, sau la e-shopuri, sa le adaugati în coș. Nu, sutienul sport trebuie să fie selectat cu grijă, fara graba, pentru că numai atunci veți alege un model în care va veti simti natural, indiferent dacă alegeți să alergați, să lucrați, să exersați zumba, sau la spinning.

Importante sunt marimea, taietura si materialul

Sutienul sport alegeti-l in baza urmatoarelor criterii: marime, taietura, material, si desigur, design. Daca este vorba de marime, atunci este clar: sutienul trebuie sa stea perfect, nici prea mic, nici prea mare, nici sa stranga, pur si simplu sa faca parte din voi, atunci cand il purtati.

În ceea ce privește tăietura, depinde de sportul pentru care îl alegeti. Unele sutiene au fixare, altele nu, unele au bretele late, altele sunt înguste. Există sutiene sport cu model in „X” la spate, altele au deschidere la spate, altele au spatele complet acoperit. Mai există sutiene cu orificii de transpirație.

Materialul este, de asemenea, extrem de important, sutienul trebuie făcut dintr-un material funcțional, cel mai adesea un amestec de poliamidă, elastan, polipropilenă și poliester. Baza ar fi ca sutienul sa absoarba transpiratia, dar în același timp sa fie plăcut pe corp, durabil și ferm.

Desigual – www.Differenta.ro

Design-ul, lasat la urma? Nici gand, sutienul trebuie sa va placa!

Nu în ultimul rând, menționam design-ul, dar asta nu înseamnă că este cel mai puțin important. Amintiți-vă, un sutien sport trebuie să servească scopului, și să arate bine. Și credeti-ne, aveti cu siguranță de unde alege, și cu siguranta un sutien sport nu arata plictisitor și neinteresant! Branduri ca Desigual, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, si altele, propun variante atat din bumbac, extrem de confortabile, care pot fi purtate lejer ca si topuri, vara, sau variante din material sport, colorate, la fel de confortabile. Alegeti-l pe al vostru!

Tommy Hilfiger – www.Differenta.ro

Foto: Pixabay.com, H&M, Differenta.ro