O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Aroma diffuser-ele sunt din ce in ce mai preferate in casele noastre. La fel si brandul indragit Woodwick, care si-a prezentat un nou rand de bete, in sticle elegante, care ne parfumeaza casele pentru multe ore, in plus, datorita design-ului elegant, au rol si de parfum de interior frumos.

Sticla de diffuser Woodwick este umplută cu esență de parfum, în care introduceți tulpinile/betele, care vor înmuia lichidul și vor emana aroma aleasa, în atmosferă. Intensitatea mirosului depinde de numărul de tulpini pe care le-ați plasat în difuzor. Deci, dacă îl folosiți într-o cameră mai mare, nu vă temeți să folosiți mai multe bete. În schimb, în camerele mici, preferati mai putine bete, asadar să fie eliminat mai putin parfum, astfel încât parfumul relaxant să nu fie prea puternic și, astfel, neplăcut. Aroma relaxată ar trebui să va liniștească întotdeauna, să încurajeze la relaxare, și să creeze o atmosferă plăcută.

Puteți utiliza difuzorul așa cum doriți, nu numai în spații închise, ci și pe terasă atunci când vă bucurați de un moment de confort alături de familie sau de o vizită la cafea.

Difuzoarele Woodwick Aroma au, de asemenea, o etichetă detașabilă care se desprinde, și care poate fi ulterior folosita ca un decor fermecător, un pandantiv cu logo, și o gamă largă de arome care vă vor încânta simțurile.